Πώς θα πετύχεις την τέλεια αλογοουρά

19.04.2010
Βαρέθηκες τα ίδια χτενίσματα στα μαλλιά σου και θέλεις κάτι διαφορετικό; Η λύση της αλογοουράς έρχεται να σε βγάλει από το αδιέξοδο! Η αλογοουρά είναι σέξι όποιο τύπο μαλλιών και αν έχεις και σε όποια περίσταση και αν θέλεις να τη λανσάρεις! Διάβασε παρακάτω τα πάντα για την αγαπημένη σου αλογοουρά αλλά και πώς θα πετύχεις την ιδανική για εσένα που θα σε βάλει στην καρδιά της μόδας σε χρόνο dt!

Βαρέθηκες τα ίδια χτενίσματα στα μαλλιά σου και θέλεις κάτι διαφορετικό; Η λύση της αλογοουράς έρχεται να σε βγάλει από το αδιέξοδο! Η αλογοουρά είναι σέξι όποιο τύπο μαλλιών και αν έχεις και σε όποια περίσταση και αν θέλεις να τη λανσάρεις! Διάβασε παρακάτω τα πάντα για την αγαπημένη σου αλογοουρά αλλά και πώς θα πετύχεις την ιδανική για εσένα που θα σε βάλει στην καρδιά της μόδας σε χρόνο dt!

Το χρονικό μιας αλογοουράς: ήξερες ότι ιστορικά η αλογοουρά θεωρείται ένα ανεπίσημο χτένισμα για όσες ήθελαν ένα διακριτικό χτένισμα; Από τη δασκάλα στο σχολείο μέχρι τη Μέγκαν Φοξ στο κόκκινο χαλί, η αλογοουρά είναι ένα διακριτικό χτένισμα που επιτρέπει στο πρόσωπο σου να "φανεί". Ακόμη και αν δε "συμπαθείς" το χτένισμα είτε γιατί δεν το έχεις συνηθίσει ή γιατί πιστεύεις ότι δε σου ταιριάζει, κάνε πειράματα στον καθρέφτη σου και βρες εκείνη που σου αρέσει!

Άφησε την αλογοουρά σου ανακατεμένη: η αλογοουρά στην "ακατάστατη" μορφή της είναι από τα πιο hot χτενίσματα αφού και εύκολη είναι αλλά και μπορείς να την πετύχεις πολύ γρήγορα- πέρα του ότι είναι απίστευτα σέξι. Το συγκεκριμένο χτένισμα δηλώνει για εσένα ότι δεν κάθεσαι με τις ώρες στον καθρέφτη προσπαθώντας να πετύχεις το τέλειο χτένισμα!

Πώς θα την πετύχεις: Δεν έχεις παρά να τραβήξεις πίσω τα μαλλιά σου , όπως μπορείς χωρίς να δώσεις σημασία στα απείθαρχα τσουλούφια που ξεπροβάλουν δεξιά και αριστερά, καθώς τραβάς προς τα πίσω τα μαλλιά σου. Στερέωσε με ένα λαστιχάκι ή κοκαλάκι την αλογοουρά σου , ψέκασε με λακ και είσαι έτοιμη! Το χτένισμα σου αυτό είναι γρήγορο και πολύ φυσικό.

Αλογοουρά ψηλά και όλα τα φτάνω: ιδανική για πιο επίσημες εμφανίσεις αλλά και για το γραφείο- αφού και κομψή είναι και κρατάει τα μαλλάκια σου μακριά από το πρόσωπο σου-, η ψηλή αλογοουρά σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πώς θα την πετύχεις: αυτό που πρέπει να προσέξεις στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να δημιουργήσεις την αλογοουρά από την κορυφή του κεφαλιού σου. Προτίμησε την "ψηλή" αλογοουρά ειδικά αν έχεις ίσια και μακριά μαλλιά κατά το παράδειγμα της Jlo. Άφησε τα "μπροστινά" τσουλούφια να πέφτουν χαλαρά στο προσωπάκι σου και εντυπωσίασε!

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά: η "χαμηλή" αλογοουρά είναι ότι πρέπει για να δείχνεις άνετη χωρίς πολύ κόπο!

Πώς θα την πετύχεις: Πιάσε τα μαλλάκια σου χαμηλά πίσω από το λαιμό και πιάσε με ένα κοκαλάκι ή ένα λαστιχάκι. Το συγκεκριμένο χτένισμα δείχνει τέλειο αν έχεις ίσια, σγουρά αλλά και σπαστά μαλλιά! Φρόντισε μόνο αν αφήσεις κάποια τσουλούφια να πέφτουν κατά μήκος του προσώπου σου, να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο σου.

Στο πλάι: Πιάσε τη χαλαρή αλογοουρά σου στο πλάι για να είσαι ναζιάρα και σέξι και δε θα προλαβαίνεις να ακούς κοπλιμέντα!

Πιάσιμο με όγκο μπροστά: θέλεις να δώσεις όγκο στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου αλά Τέρι Χάτσερ και να πιάσεις τα υπόλοιπα σε αλογοουρά; Αν έχεις αφέλειες δεν έχεις παρά να τις κρεπάρεις με φορά προς τα πίσω και να πιάσεις την αλογοουρά σου, από χαμηλά σχεδόν από το λαιμό!

Πιάσε με, αν μπορείς έλα και πιάσε με: άπειρα πιαστράκια, λαστιχάκια, κοκαλάκια σε προκαλούν να πιάσεις τα μαλλάκια σου σε μια περίτεχνη αλογοουρά! Τα λουλούδια- κοκαλάκια είναι μια πολύ καλή λύση ,τώρα που η διάθεση μας είναι ανοιξιάτικη!

Καθαρό μέτωπο, αστραπές δε φοβάται! Θέλεις να πιάσεις τα μαλλάκια σου σε μια αλογοουρά αλλά δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα "μπροστινά" τσουλουφάκια που έχουν καταλάβει σχεδόν όλο σου το μέτωπο! Αν έχεις αυστηρή φράντζα , ίσιωσε την και πιάσε μετά τα υπόλοιπα μαλλάκια σου σε αλογοουρά. Αν πάλι έχεις χαλαρές αφέλειες ή απλά έχουν μακρύνει , άφησε τις να πέφτουν ανάλαφρα στο μέτωπο σου και κάνε τέλειο συνδυασμό με χαμηλή αλογοουρά αλά Τζέσικα Μπίελ.

Από την Ελένη Αναστασάκη