Θεϊκά μαλλιά με τη δύναμη των αξεσουάρ

10.05.2010
Η μόδα στα μαλλιά ειδικά αυτή τη σεζόν σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τη μαγεία των αξεσουάρ και στα μαλλιά σου. Από μπαντάνες και στολίδια μέχρι κορδέλες και πιαστράκια τα αξεσουάρ σε προσκαλούν με παιχνιδιάρικο ύφος να στολίσεις τα μαλλάκια σου!

Η μόδα στα μαλλιά ειδικά αυτή τη σεζόν σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τη μαγεία των αξεσουάρ και στα μαλλιά σου. Από μπαντάνες και στολίδια μέχρι κορδέλες και πιαστράκια τα αξεσουάρ σε προσκαλούν με παιχνιδιάρικο ύφος να στολίσεις τα μαλλάκια σου!

Κορδέλες, κορδελάκια: μπορεί να σου θυμίζουν το σχολείο ή τα παιδικά σου χρόνια όταν η μαμά σου επέμενε να φοράς την κορδέλα σου γιατί τα μαλλιά σου πρέπει να είναι τραβηγμένα πίσω , τώρα όμως οι κορδέλες σε προκαλούν να τραβήξεις τα μαλλιά σου πίσω και να αφήσεις το προσωπάκι σου να φανεί!

Τσιμπιδάκια : μήπως έχεις συνδυάσει τα τσιμπιδάκια με το κομμωτήριο και δε θα σκεφτόσουν ποτέ να κυκλοφορήσεις έξω με τσιμπιδάκι στο κεφάλι; Μέγα λάθος! Τώρα τα τσιμπιδάκια είναι το αντικείμενο του πόθου σου και μπορεί να είναι από πολύ απλά μέχρι τσιμπιδάκια-κόσμημα διακοσμημένα με κάθε λογής κρύσταλλα! Επίλεξε αυτά που ταιριάζουν στο σύνολο σου και θα δεις τα τσιμπιδάκια με άλλο μάτι. Ασημένια, χρυσά , στολισμένα ή πιο απλά είναι ιδανικά τόσο γιατί κρατάνε μαζεμένα τα απείθαρχα τσουλούφια σου όσο και γιατί σε ανανεώνουν.

Το σετάκι: είναι αυτό που σε βγάζει από το δίλημμα: "με τι αξεσουάρ θα συνδυάσω τα σκουλαρίκια μου" , τότε η απάντηση έρχεται να σου ανοίξει τα μάτια σε μορφή στέκας! Ειδικά σε μια βραδινή σου έξοδο μη φοβηθείς να συνδυάσεις τα υπερμεγέθη - απόλυτα in- σκουλαρίκια σου με ένα στολίδι μαλλιών που θα χαρίσει αέρα γκλάμουρ τόσο στα μαλλιά όσο και στην εμφάνιση σου σα σύνολο.

Φτερά και πούπουλα: είπαμε τα φτερά είναι in ακόμη και σα στολίδι στα μαλλάκια σου και έτσι δεν έχεις παρά ως πουλάκι και εσύ να στολίσεις τα μαλλιά σου με όσα φτερά θέλεις! Μια χοντρή - σε πάχος- στέκα με λεπτομέρεια φτερών σε βάζει στην καρδιά της μόδας θέλεις δε θέλεις!

Αγαπημένη μου στέκα: αξεσουάρ που σίγουρα έχεις συνδέσει με τις δουλειές στο σπίτι , το διάβασμα και το θρανίο , αυτή τη σεζόν παίρνει νέα θέση στην καρδιά σου! Λεπτή ή χοντρή , με στολίδια από λουλούδια μέχρι φτερά η στέκα γίνεται το αντικείμενο του πόθου σου. Βολική και ταυτόχρονα απίστευτα σέξι η στέκα- φετίχ όχι απλά φροντίζει να μη πέφτουν τα μαλλάκια σου στο μέτωπο σου αλλά σε μεταμορφώνει σε fashion icon! Με φιόγκο ή λουλούδια διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Ιδανικό αξεσουάρ αν δεν έχεις αφέλειες ή φράντζα η στέκα σου χαρίζει ανάλογα με το είδος της το στιλ που θέλεις!

Κλαμεράκια τριγύρω πολλά , πάρα πολλά: αξεσουάρ εύκολο και γρήγορο σε βοηθάει να πιάσεις τα μαλλάκια σου όσο πρόχειρα ή επίσημα θέλεις. Σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο κλάμπ χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να πιάσεις με αυτό τα μαλλάκι σου.

Τα κάναμε μπαντάνα: οι μπαντάνες μας θυμίζουν ότι ήρθε το καλοκαίρι! Το αγαπημένο σου αξεσουάρ για τα μαλλιά τώρα πια δε φοριέται μόνο στην παραλία! Θες να δείξεις ότι είσαι άνετη και ωραία ενώ είσαι περήφανη για το προσωπάκι σου και το δείχνεις χωρίς φόβο και πάθος; Τότε η μπαντάνα έχει τη λύση! Από πολύ λεπτές μέχρι τις πιο χοντρές βρες αυτή που σου ταιριάζει!

Και μην ξεχνάς , όλα αυτά τα αξεσουάρ των μαλλιών σου θα σου χαρίσουν το λουκ που θες αλλά το πιο βασικό είναι ότι στολίδι είσαι μόνη σου!

Από την Ελένη Αναστασάκη