Η τέλεια φράντζα για εσένα

25.05.2010
Η φράντζα είναι μόδα και είναι εδώ για να χαρίσει στο προσωπάκι σου μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και να σου προσδώσει το στιλ που σου αξίζει! Πριν πάς έτοιμη για την αλλαγή στο κομμωτήριο μάθε τα πάντα για τη φράντζα των ονείρων σου!

Η φράντζα είναι μόδα και είναι εδώ για να χαρίσει στο προσωπάκι σου μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και να σου προσδώσει το στιλ που σου αξίζει! Πριν πάς έτοιμη για την αλλαγή στο κομμωτήριο μάθε τα πάντα για τη φράντζα των ονείρων σου!
Γενικά: το αν θα πετύχει ή όχι το εγχείρημα φράντζα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σχήμα του προσώπου σου. Ακριβώς όπως τα σχήματα διαφέρουν κατά τον ίδιο τρόπο διαφέρουν και τα είδη και μήκη της φράντζας. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Στρογγυλό προσωπάκι: το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις ναι στη μακριά φράντζα , για να κάνεις το στρογγυλό προσωπάκι σου να φαίνεται πιο μακρύ! Η συγκεκριμένη φράντζα θα κάνει το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο μακρύ ενώ μην απορήσεις αν σε ρωτάνε όλοι τι έκανες και αδυνάτισες.

Τιπ: όταν σηκώνεις τα μαλλάκια σου ψηλά σε αλογοουρά , άφησε να πέφτει χαλαρά στο μέτωπο σου η υπέροχη μακριά σου φράντζα για να δείχνεις ακόμη πιο αδύνατη!

Τετράγωνο προσωπάκι: αν μπορείς αν καυχιέσαι ότι απολαμβάνεις το τετραγωνισμένο προσωπάκι σου με το έντονο πηγούνι και τα σχεδόν συμμετρικά λοιπά χαρακτηριστικά σου -όπως μέτωπο και μάγουλα- τότε η φράντζα στο ένα πλάι είναι αυτό που θα συμπληρώσει και θα τελειοποιήσει το στιλ σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις από ποια μεριά θέλεις να έχεις τη φράντζα σου αναδεικνύοντας έτσι τα υπέροχα μάτια σου! Φρόντισε ώστε και το υπόλοιπο κούρεμα σου να δένει αρμονικά με τη φράντζα σου - που θα το πετύχεις με τις έντονες μύτες για να "απαλύνεις" τις έντονες γωνίες και να αναδείξεις τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου σου!

Σχήμα καρδιάς: αν το προσωπάκι σου έχει το σχήμα καρδιάς τότε ξέχασε την αυστηρή φράντζα που πέφτει συμμετρικά κατά μήκος του μετώπου σου και προτίμησε μια μακριά φράντζα στο ένα πλάι για να δώσεις έμφαση στα ζυγωματικά και τα μάτια σου. Πες ναι στις μύτες που θα χαρίσουν κίνηση και ομοιομορφία στο κούρεμα σου!

Οβάλ: αν το προσωπάκι σου έχει οβάλ σχήμα τότε ανήκεις στις πολύ τυχερές που σχεδόν όλα τα κουρέματα τους ταιριάζουν σχεδόν το ίδιο άψογα!

Η φράντζα να είναι αυστηρή και κοντή: αν το μέτωπο σου έχει καταλάβει μεγάλο μέρος του προσώπου σου τότε η θαυματουργή φράντζα θα σου δώσει τη λύση! Ένα αυστηρό κούρεμα αλά Κάτι Πέρι με τη φράντζα στο ύψος των φρυδιών της χαρίζει τον αέρα που θέλει!

Η φράντζα να είναι χαλαρή και μακριά: αν δε θέλεις να έχεις ένα αυστηρό λουκ και απλά θέλεις να ανανεωθείς με ένα πιο μοντέρνο λουκ που θα σε βάλει στην καρδιά της μόδας.

Ελένη Αναστασάκη