Ξέχνα το ombre! Τα «fombre» nails είναι η νέα τάση

Ξέχνα το ombre! Τα «fombre» nails είναι η νέα τάση
ΠΗΓΗ: INSTAGRAM
Το fombre mani είναι η νέα, διακριτική έκδοση του ombre και θα το λατρέψεις

Κάθε φορά που η διάσημη nail artist Harriet Westmoreland δημοσιεύει ένα νέο μανικιούρ στο Instagram, το προσέχουμε. Το τελευταίο της σχέδιο; Το portmanteau "fombré"που συνδυάζει δύο από τις πιο δημοφιλείς τάσεις νυχιών του 2024 μέχρι σήμερα, το γαλλικό μανικιούρ και το ombré. «Πάντα λάτρευα το ombré μανικιούρ αλλά μερικές φορές το πιο παραδοσιακό στυλ δεν είναι δημοφιλές στους πελάτες μου, οπότε δημιούργησα μια πιο διακριτική, κολακευτική έκδοση, το fombré», λέει η Westmoreland στη Vogue. «Έχω πάρει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο μανικιούρ και τα έχω συνδυάσει».

Η νέα τάση στο μανικιούρ

Το υβριδικό μανικιούρ είναι εξαιρετικά κολακευτικό, λέει η Westmoreland. «Είναι τόσο λαμπερό και γυαλιστερό. Εξαιτίας του μίγματος των χρωμάτων, πιάνει το φως, δίνοντας αυτή την υπέρλαμπρη αντανάκλαση, κάτι που οι πελάτες μου αγαπούν». Πιστεύει ότι το fombré θα είναι τεράστια τάση αυτό το καλοκαίρι επειδή χρησιμοποιεί χρώμα, ενώ ταυτόχρονα παραμένει διακριτικό και διάφανο, επιτρέποντάς σου να βλέπεις το φυσικό νύχι. «Πραγματικά είναι ένα μανικιούρ που δείχνει τα νύχια σου, αλλά στην καλύτερή τους εκδοχή».

{https://www.instagram.com/p/C7gbMdGsYWr/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Ποιες αποχρώσεις πρέπει να επιλέξεις για το fombré;

Η Westmoreland προτείνει milky white, ροδακινί και ροζ, αλλά προσθέτει, «θυμήσου να τα κρατήσεις διάφανα». Αυτό είναι το μυστικό και εμείς πρέπει να το ακολουθήσουμε αν θέλουμε το τέλειο μανικιούρ για το καλοκαίρι.

{https://www.instagram.com/p/C6dl_iusFYt/?img_index=1}

Το μανικιούρ είναι κατάλληλο για όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών, αλλά η συμβουλή της Westmoreland είναι το fombré μανικιούρ να γίνει σε μεσαίου μήκους, τετράγωνα νύχια. Ήξερε ότι ήταν μια μελλοντική επιτυχία τη στιγμή που δημοσίευσε τις φωτογραφίες της, λέει. «Ποτέ δεν είχα τόσο μεγάλη ανταπόκριση στα social media για ένα μανικιούρ, ποτέ!».

pedicure fombre nails 90a86

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2024 - 15:34