Tortoise Shell Nails: Η τάση που θα θέλεις να επαναλαμβάνεις όλη τη σεζόν

Tortoise Shell Nails: Η τάση που θα θέλεις να επαναλαμβάνεις όλη τη σεζόν
ΠΗΓΗ:@hannaschonberg
Το απόλυτο φθινοπωρινό μανικιούρ.

Με τις animal print τάσεις να κυριαρχούν στη μόδα, καλημέρα, λεοπάρδαλη!, ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί μια τάση εμπνευσμένη από ζώα. Η τάση του φθινοπώρου 2024 που θα σε κάνει να επαναλαμβάνεις το manicure σου όλη τη σεζόν είναι τα tortoise shell nails.

Οι ζεστές καφέ αποχρώσεις είναι το απόλυτα κλασικό φθινοπωρινό χρώμα και τα tortoise shell nails ενσωματώνουν αυτή τη βαθιά, πλούσια απόχρωση με έναν καινοτόμο τρόπο. Με μια μείξη του καφέ με λίγο μαύρο, αυτά τα νύχια θα ολοκληρώσουν τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις, όπως τα αγαπημένα σου γυαλιά τιγρέ. Και το καλύτερο; Είναι πολύ προσαρμόσιμα, οπότε μπορείς να τα σχεδιάσεις για να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σχήμα νυχιού προτιμάς.

Πώς να δημιουργήσεις tortoise shell nails;

Είτε αποφασίσεις να δοκιμάσεις τα νύχια τιγρέ μόνη σου, είτε να τα αναθέσεις στον nail tech σου, αυτή η εμφάνιση είναι εφικτή με μερικά ζεστά καφέ βερνίκια, αραίωση βερνικιού και ένα πινέλο. Ξεκίνα με μια ζεστή πορτοκαλί-καφέ βάση και στη συνέχεια πρόσθεσε στίγματα πιο σκούρων καφέ αποχρώσεων σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, τελειώνοντας με την πιο σκούρα απόχρωση (ή λίγο μαύρο) στην κορυφή. Κάθε χρώμα πρέπει να αραιωθεί πριν από την εφαρμογή, ώστε να μην είναι πολύ χρωματιστό και να δίνει τη διαφανή, τιγρέ όψη. Τα στίγματα μπορούν να τοποθετηθούν και να σχηματιστούν όπως επιθυμείς, οπότε μην διστάσεις να είσαι δημιουργική, ξεκίνησε με ένα δοκιμαστικό νύχι για να δεις πώς συνεργάζονται οι αποχρώσεις σου.

{https://www.instagram.com/p/CxoRH7KSPNE/}

Είτε επιλέξεις ένα πλήρες σετ νυχιών τιγρέ, είτε ένα μόνο νύχι-επίκεντρο, είτε γαλλικά νύχια τιγρέ, το διακριτικό μοτίβο είναι η τέλεια καλλιτεχνική επιλογή για την επόμενη επίσκεψή σου στο manicure.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.09.2024 - 22:49