Life Hack: Πώς να κάνεις dip nails στο σπίτι

Life Hack: Πώς να κάνεις dip nails στο σπίτι
ΠΗΓΗ:@matejanova's
Η απόλυτη τεχνική για να κάνεις ωραίο μανικιούρ στο σπίτι.

Πιστεύω οτι όλες μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απο ένα νέο και απόλυτα κομψό μανικιούρ. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι τα ραντεβού για νύχια κοστίζουν αρκετά. Γι’ αυτό πήρα την κατάσταση στα χέρια μου, έψαξα και σήμερα θα σου μιλήσω για τα dip manicures στο σπίτι.

Αν δεν το γνωρίζεις, τα νύχια με dip powder (γνωστά και ως SNS νύχια) είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός ανάμεσα στο ημιμόνιμο βερνίκι και τις ακρυλικές επεκτάσεις νυχιών. Η βασική διαφορά είναι ότι αντί να καλύπτεις το νύχι με τζελ, βερνίκι ή ακρυλικό, το βυθίζεις σε μια σκόνη. Αυτή η μοναδική διαδικασία είναι λιγότερο επιβλαβής για τα φυσικά νύχια, κάτι που σημαίνει ότι τα αδύναμα, εύθραυστα νύχια δεν θα σε απασχολούν πλέον. Επιπλέον, αυτά τα μανικιούρ μπορούν να διαρκέσουν έως και τέσσερις εβδομάδες και δεν χρειάζονται UV λάμπα!

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα στα dip powder νύχια, εκτός από το πόσο ωραία δείχνουν, είναι ότι η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη για να την κάνεις μόνη σου. Ορίστε πώς λειτουργεί: Πρώτα, εφαρμόζεις ένα διάφανο base coat στο νύχι. Στη συνέχεια, βυθίζεις το νύχι σε ένα μικρό βαζάκι γεμάτο με την χρωματιστή σκόνη της επιλογής σου. Μόλις η σκόνη καλύψει το νύχι, εφαρμόζεις ένα προστατευτικό coat που σφραγίζει το χρώμα. Συνολικά, η διαδικασία είναι γρήγορη, εύκολη και σχεδόν χωρίς ακαταστασία. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις χρόνο και χρήματα σε nail salons για να έχεις ένα μακράς διαρκείας μανικιούρ.

Φυσικά, όπως με κάθε DIY ομορφιά, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις. Μπορεί να παρατηρήσεις ότι το μανικιούρ σου δείχνει κάπως περίεργο ή δεν έχει τη λάμψη που επιθυμείς. Ευτυχώς, υπάρχουν απλοί τρόποι να αποφύγεις αυτά τα προβλήματα και να αποκτήσεις ένα πανέμορφο μανικιούρ από την άνεση του σπιτιού σου. Παρακάτω, θα βρεις έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να κάνεις dip nails like a pro!

Πώς να κάνεις dip nails στο σπίτι

Για να πετύχεις ένα dip mani στο σπίτι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα κατάλληλα εργαλεία και λίγο χρόνο. Φρόντισε να έχεις ένα σετ dip powder (που περιλαμβάνει base coat, activator, dip powder και top coat), λίμα νυχιών, buffer, εργαλείο για τα πετσάκια και μια μικρή βούρτσα για την αφαίρεση της σκόνης νυχιών. Στη συνέχεια, ακολούθησε αυτά τα εύκολα βήματα και δεν θα χρειαστεί να πας ξανά σε σαλόνι νυχιών.

Βήμα 1

Πριν ξεκινήσεις το μανικιούρ, βεβαιώσου ότι τα νύχια σου είναι έτοιμα για τη διαδικασία. Αφαίρεσε τυχόν υπάρχον βερνίκι ή τζελ. Μόλις τα νύχια σου είναι καθαρά, κόψε και λίμαρε τα σε μήκος και σχήμα που επιθυμείς. Beauty tip: Σπρώξε απαλά τα πετσάκια με το εργαλείο για να κάνεις τα νύχια σου να δείχνουν πιο μακριά και να κρατήσεις τα πετσάκια υγιή.

Βήμα 2

Εφάρμοσε ένα λεπτό στρώμα base coat σε κάθε νύχι. Αμέσως μετά, βύθισε το νύχι στο βαζάκι με τη σκόνη. Άφησε το νύχι στη σκόνη για μερικά δευτερόλεπτα για να καλυφθεί πλήρως και μετά αφαίρεσέ το, χτυπώντας απαλά για να φύγει η περιττή σκόνη. Χρησιμοποίησε τη βούρτσα για να καθαρίσεις τα νύχια και να αποφύγεις τη δημιουργία εξογκωμάτων.

Βήμα 3 (Προαιρετικό)

Ανάλογα με το πόσο έντονο θέλεις το χρώμα, μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβεις το Βήμα 2 δύο ή τρεις φορές. Απλώς εφάρμοσε ξανά base coat και βύθισε το νύχι στη σκόνη.

Βήμα 4

Μόλις όλα τα νύχια έχουν καλυφθεί με σκόνη, εφάρμοσε το activator και άφησέ το να στεγνώσει για δύο με πέντε λεπτά.

Βήμα 5

Αφού στεγνώσει το activator, βάλε τα νύχια σου και φτιάξε το επιθυμητό φινίρισμα με το buffer.

Βήμα 6

Τέλος, εφάρμοσε ένα λεπτό στρώμα top coat σε κάθε νύχι, καλύπτοντας ολόκληρη την επιφάνεια. Άφησε το να στεγνώσει για τουλάχιστον δύο λεπτά.

Τώρα είσαι έτοιμη να απολαύσεις το νέο σου μανικιούρ. Ναι, αυτό ήταν!

{https://www.tiktok.com/@beelonails/video/7364217254457756959?q=Dip%20Nails%20at%20Home&t=1727356154447}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 16:19