Τα μυστικά ομορφιάς των αδερφών Καρντάσιαν

25.05.2011
Θαυμάζεις τις αδερφές Καρντάσιαν που είναι κούκλες και ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος διασήμων κοριτσιών; Τέλεια μαλλάκια, υπέροχη επιδερμίδα,

Θαυμάζεις τις αδερφές Καρντάσιαν που είναι κούκλες και ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος διάσημων κοριτσιών; Τέλεια μαλλάκια, υπέροχη επιδερμίδα, εντυπωσιακά μάτια που λάμπουν στο σκοτάδι είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που θαυμάζεις επάνω τους. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς τους και λάμψε σαν …Καρντάσιαν!

Κιμ Καρντάσιαν: το λιπ μπαλμ σώζει ζωές! Θέλεις σέξι χειλάκια για φίλημα σαν την Κιμ; Τότε δεν έχεις παρά να απλώσεις σχολαστικά το λιπ-μπαλμ σου στα χείλη σου έτσι ώστε να ενυδατώνονται και να μην δείχνουν αφυδατωμένα.

Αγαπημένη μου μάσκαρα: έχεις προσέξει το έντονο βλέμμα και τις υπέροχες μακριές και γεμάτες όγκο βλεφαρίδες της Κιμ; Μπορεί η μάσκαρα να είναι το αγαπημένο της εργαλείο μακιγιάζ όμως και η ίδια φροντίσει τις βλεφαρίδες της πάρα πολύ. Βοήθησε τις βλεφαρίδες σου όπως η Κιμ με ένα ειδικό προϊόν που δυναμώνει τις βλεφαρίδες και μετά άπλωσε την αγαπημένη σου μάσκαρα για να δώσεις χρώμα και όγκο αλλά και μήκος στις βλεφαρίδες σου.

Οι Κόρντεϊ και η Κλοέ Καρντάσιαν μίλησαν στο People και μας αποκάλυψαν τα μυστικά ομορφιάς τους.

"Μια φορά την εβδομάδα απλώνω βαζελίνη στους αγκώνες και στα γόνατα μου αλλά και στα πόδια μου το βράδυ πριν πέσω για ύπνο έτσι ώστε να ενυδατωθεί το δερματάκι μου στα πιο δύσκολα σημεία" αποκαλύπτει η Κλόε ενώ συνεχίζει: "είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να αποκτήσω τέλειο δερματάκι στα πιο δύσκολα σημεία αφού βάζω καλτσούλες και πέφτω για ύπνο".

Η Κόρτνεϊ η μεγάλη αδερφή, αγαπάει την ενυδατική της, αφού για εκείνη η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω της ομορφιάς της! "Είναι τόσο θεραπευτική ειδικά όταν είσαι στον ήλιο, αναμειγνύω την ενυδατική μου με σέρουμ και απλώνω το μείγμα σε όλο το πρόσωπο μου".

Το πιο τοπ μυστικό ομορφιάς όμως που πήρε από τη μανούλα της είναι: ζεστή πετσέτα ως γάντι απολέπισης είναι το μυστικό για τέλειο δέρμα. Εσύ όμως καλά θα κάνεις να προτιμήσεις κάποιο πιο "ελαφρύ" προϊόν που κάνει απολέπισης που δεν θα προκαλέσει ερεθισμούς στο δερματάκι σου.

"Αυτό που κάνει λοιπόν η Κόρντεϊ δεν είναι άλλο από το να βάζει μια ζεστή πετσέτα στο πρόσωπο της με την οποία το τρίβει έτσι ώστε να απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα", λέει η Κλόε. Μια φορά την εβδομάδα, ακολούθησε και εσύ το τρικ των αδερφών Καρντάσιαν και θα δεις την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή από ποτέ!

Τώρα λοιπόν που έμαθες το μυστικά για να λάμπεις, δεν έχεις παρά να τα εφαρμόσεις και να λάμψεις σαν σταρ όπως σου αξίζει!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη