Σούπερ αποτρίχωση Veet για απαλά σέξι πόδια

09.03.2012
Θέλεις πόδια απαλά και μεταξένια μετά την αποτρίχωση; Τότε η λύση είναι Veet για σέξι πόδια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα κάνουν τις διάσημες σταρ να τρέμουν!

ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ»!

Τι άλλο χρειάζεσαι όταν μπορείς να έχεις sexy πόδια; Όλες τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί απλά μας αρέσει να δουλεύουμε, να δημιουργούμε και να μην ησυχάζουμε ούτε στιγμή! Λίγος χρόνος για τον εαυτό μας όμως είναι απαραίτητος, δεν νομίζετε; Έξυπνες, γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις έρχονται από την Veet, που 80 χρόνια τώρα καταλαβαίνει τις ανάγκες μια δυναμικής γυναίκας, που θέλει να νοιώθει πάντα όμορφη και sexy! Φέτος μας δίνει την τέλεια λύση:

VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On!

Το πιο “hot” προϊόν στην αγορά της καλλυντικής αποτρίχωσης είναι γεγονός!!! Η VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On απευθύνεται σε όλες εμάς τις σύγχρονες γυναίκες που δε θέλουμε να χάνουμε το χρόνο μας στα ινστιτούτα ομορφιάς, αφού μπορούμε να έχουμε ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα καλλυντικής αποτρίχωσης και τα πιο σέξι και απαλά πόδια εύκολα και ανέξοδα! Είναι ειδικά σχεδιασμένο με φυσικό κερί μέλισσας, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Η αυτοθερμαινόμενη ηλεκτρική συσκευή κεριού χάρη στην πρωτοποριακή κεφαλή επιτρέπει καθαρή και ομοιόμορφη εφαρμογή και χαρίζει στα πόδια μας υπέροχη λάμψη και μοναδική βελούδινη απαλότητα.

Το απόλυτο επαναστατικό προϊόν που θα κάνει την κάθε μας εμφάνιση κατάλληλη ακόμα και για «Κόκκινο Χαλί» και την Angelina να τρέμει!! Το Veet για τη φετινή χρονιά, «βάζει το κερί στην πρίζα», εσύ;