Κέρδισε την πιο σούπερ σειρά περιποίησης της Olay

27.03.2012
Για λαμπερό δερματάκι που ακτινοβολεί, η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Total Effects της Olay έχει τη λύση!

Θέλεις λαμπερό, καθαρό πρόσωπο που ακτινοβολεί λάμψη; Τότε η Olay με τις σούπερ αντιγηραντικές σειρές καθαρισμού φροντίζει ώστε η επιδερμίδα σου να είναι καθημερινά λαμπερή και νεανική!

Πώς θα κερδίσεις το πιο σούπερ σετ περιποίησης από την Olay; Εύκολα και απλά! Παίξε και κέρδισε 1 από τα 12 μοναδικά σετ περιποίησης Olay, που σου χαρίζει το womenonly και η Olay στέλνοντας email στο [email protected] με την ένδειξη (στο θέμα του μηνύματος ) “Olay ” και τα στοιχεία σου (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) από σήμερα 27 Μαρτίου μέχρι και τις 3 Απριλίου ή κάνοντας LIKE στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook: www.facebook.com/womenonlygr .

Η βασική ανάγκη της επιδερμίδας σου: ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας: είναι η σημαντικότερη φροντίδα, ώστε να διατηρείται το δέρμα του προσώπου υγειές, λαμπερό και νεανικό. Ειδικά για τις γυναίκες που ανησυχούν για τα σημάδια του χρόνου, αλλά δεν θέλουν να καταφύγουν σε πιο δραστικές λύσεις, η Olay δίνει τη λύση με τα προϊόντα καθαρισμού total effects και Regenerist.

Η επιδερμίδα γίνεται πιο επιρρεπής στα σημάδια του χρόνου, όταν δεν γίνεται ο κατάλληλος καθαρισμός. Η σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και άλλοι ρύποι της ατμόσφαιρας μπορούν εντείνουν τη γήρανση του δέρματος, όχι μόνο γιατί κάνουν πιο έντονη την εμφάνιση γραμμών, ρυτίδων και άλλων σημαδιών του χρόνου, αλλά και γιατί μπορούν και να εμποδίσουν την απορρόφηση των αντιγηραντικών συστατικών της κρέμας περιποίησης.

Η Olay, χρησιμοποιώντας την προηγμένη της τεχνολογία και τεχνογνωσία για τη σωστή αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος, προσφέρει μια σειρά από προϊόντα καθαρισμού προσώπου ιδανικά για τον καθημερινό καθαρισμό του δέρματος και για κάθε τύπο επιδερμίδας, που βοηθούν ταυτόχρονα στην αποτελεσματική καταπολέμηση των πρώιμων σημαδιών του γήρατος. Έτσι, ο καθαρισμός γίνεται διπλά ωφέλιμος, αφού αφενός η επιδερμίδα καθαρίζει σε βάθος, αλλά εμπλουτίζεται ταυτόχρονα με τα σωστά αντιγηραντικά συστατικά ώστε να διατηρήσει τη νεανική της λάμψη.

Λίγα λόγια για την σειρά καθαρισμού Olay Total Effects: η πρωτοποριακή σειρά καθαρισμού total effects αποτελείται από Γαλάκτωμα Καθαρισμού, Τονωτική Λοσιόν, Αφρό Καθαρισμού, Υγρά Μαντηλάκια και Ντεμακιγιάζ, και είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των γυναικών που ανησυχούν για τα σημάδια του χρόνου. Η προηγμένη τεχνολογία της total effects βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της και στην σειρά προϊόντων καθαρισμού, αφού και αυτή περιλαμβάνει το μοναδικό VitaNiacin - ένα πρωτοποριακό σύμπλεγμα τριών βιταμινών, Βιταμίνης Β3 (Niacinamide), Πανθενόλης (Panthenol) και Βιταμίνης Ε, που καταπολεμά όχι μόνο τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές αλλά δρα ενάντια σε 7 σημάδια του χρόνου.

Η επιδερμίδα βελτιώνεται και δείχνει πιο νεανική και υγιής αφού χάρη στο σύμπλεγμα της total effects επιτυγχάνεται:

Μείωση των γραμμών: Μειώνει ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Ενυδατική φροντίδα: Για υγιή λάμψη

Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας: Κάνει ομοιόμορφο τον τόνο της επιδερμίδας και ελαττώνει ορατά την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης

Απαλή απολέπιση: Λειαίνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας

Μείωση πόρων: Μειώνει την εμφάνιση των πόρων

Με αντιοξειδωτικά συστατικά: Βοηθά στην πρόληψη της φθοράς που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στην επιφάνεια της επιδερμίδας

Ελαφριά σύσφιξη: Ενυδατώνει την επιδερμίδα και την κάνει να δείχνει πιο σφριγηλή

Η σειρά καθαρισμού Olay total effects αποτελείται από: Γαλάκτωμα Καθαρισμού total effects, ένα ενυδατικό γαλάκτωμα καθαρισμού με το αποκλειστικό σύμπλεγμα βιταμινών της total effects, VitaNiacin. Αφαιρεί ολοκληρωτικά λιπαρά κατάλοιπα και υπολείμματα μακιγιάζ χωρίς να διαταράσσει τη φυσική υγρασία του δέρματος.

Τονωτική Λοσιόν total effects: σύνθεση εμπλουτισμένη με VitaNiacin, χωρίς οινόπνευμα, που ενυδατώνει και φρεσκάρει την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά της. Χρησιμοποιείτε την λοσιόν πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό.

Αφρός Καθαρισμού total effects: ο αφρός καθαρισμού total effects είναι ένα κρεμώδες προϊόν με μικροσωματίδια που προκαλούν ήπια απολέπιση. Χρησιμοποιώντας το πρωί και βράδυ, τα μικροσωματίδια αφαιρούν τους ρύπους αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρότερη και πιο λεία από ποτέ.

Υγρά μαντηλάκια total effects: Τα μαντηλάκια, με την μοναδική τους υγρή υφή και την ειδική σχεδίαση με ραβδώσεις, αφαιρούν και εγκλωβίζουν γρήγορα και εύκολα ρύπους και ακαθαρσίες μακριά από το δέρμα – ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα. Κάθε μαντηλάκι περιέχει ένα υψηλό ποσοστό ενεργών ενυδατικών συστατικών ενώ το ευεργετικό VitaNiacin μεταφέρεται στο δέρμα, ενώ το καθαρίζετε.

Ντεμακιγιάζ total effects: το Ντεμακιγιάζ total effects είναι κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο αλλά και τα μάτια, αφού αφαιρεί και τη μάσκαρα. Ταυτόχρονα, βοηθά στην καταπολέμηση των 7 σημαδιών του χρόνου, αφού περιέχει όλα τα συστατικά της total effects. Χρησιμοποιήστε τo σε όλο το πρόσωπο, απλώνοντάς τo με απαλές κινήσεις και στη συνέχεια αφαιρέστε με ένα βαμβάκι.