5+1 μυστικά ομορφιάς που μας δίδαξαν οι σταρ

23.03.2016
Τα διάσημα κορίτσια ξέρουν καλύτερα από εμάς ποια είναι εκείνα τα μυστικά ομορφιάς που είναι πολύ σημαντικά για την ομορφιά μας και παρακάτω μας αποκαλύπτονται! Ε.Α.

Πρέπει να επενδύσεις στην κρέμα ματιών:

Μια καλή κρέμα ματιών είναι πολύ σημαντική αφού κάθε φορά που ξενυχτάς ή είσαι κουρασμένη και έχεις πρησμένα μάτια μια καλή ενυδατική κρέμα θα απομακρύνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και θα σου χαρίσει ξανά τη φρεσκάδα στο βλέμμα όπως αποκαλύπτει η Κέιτ Γουίνσλετ!

Το λευκό άι-λάινερ:

Ένα σημαντικό τρεντ ομορφιάς δεν είναι άλλο από το λευκό άι-λάινερ που το χρησιμοποιούν πολλοί στο Χόλιγουντ όπως η Λόρενς αλλά και πολλά διάσημα μοντέλα. Το λευκό άι-λάινερ "ανοίγει" το βλέμμα σου και ολόκληρο το πρόσωπο σου.

Aν θέλεις να φτιάξεις το τέλειο σμόκι-άι το βασικό που πρέπει να κάνεις είναι να ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα πρώτα έτσι ώστε όταν φτιάξεις με το μολύβι την γραμμή σου να γλιστράει πολύ φυσικά, λέει η Έλεν Πομπέο!

Και όμως υπάρχει τρόπος για να έχεις πιο "γυριστές" βλεφαρίδες, αρκεί να "ζεστάνεις" λιγάκι το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου -για ένα ή δύο δευτερόλεπτα πριν τη χρήση και θα δεις τις βλεφαρίδες σου πιο σούπερ απο ποτέ, λέει η Ίσλα Φίσερ.

Προσπάθησε να αναμείξεις την ενυδατική σου με το μπρόνζερ! Ένα ιριδίζον μπρόνζερ είναι ο τέλειος τρόπος για να έχει η επιδερμίδα σου φυσικά ηλιοκαμένη όψη ειδικά αν το συνδυάσεις με την ενυδατική σου! Το αποτέλεσμα θα δείχνει φυσικό χωρίς όμως να δείχνει πολύ βαρύ”, λέει η Έυα Μέντες!

Και μην ξεχνάς!

Το σατέν μαξιλάρι, είναι ένα διάσημο μυστικό ομορφιάς στο ποίο συμφωνούν όλες σχεδόν οι σταρ!

Η σατέν μαξιλαροθήκη είναι ένα μεγάλο διάσημο αντιγηραντικό μυστικό! Όταν μιλάμε για τον ύπνο δεν εννοούμε μόνο απλά πως πρέπει να κοιμόμαστε από 7 μέχρι 9 ώρες αλλά πρέπει να έχουμε και μια σατέν μαξιλαροθήκη αφού εμποδίζει το φριζάρισμα των μαλλιών και βοηθάει στο να κρατάει περισσότερο και το χτένισμα σου, ενώ κάνει και στο δέρμα σου καλό.