Τα μυστικά που αποκαλύπτει το πρόσωπό σου για εσένα στους άντρες (Μέρος Β')

02.11.2016
Φυσικά και ένας άντρας καταλαβαίνει πολλά για εμάς ακομη και από την πρώτη ματιά, όμως αναρωτήθηκες ποτέ τι ακριβώς καταλαβαίνει και τι του μαρτυράει το πρόσωπό σου;

Ο μέσος όρος ίσως να μην είναι τόσο κακό:

Οι άντρες έλκονται από τις γυναίκες που το πρόσωπό τους είναι ή πολύ αδύνατο ή πολύ γεμάτο σύμφωνα με έρευνα της Φιλανδίας. Και μάλιστα αυτό συμβαίνει για τον λόγο ότι υπάρχει ένα σύνδεσμος ανάμεσα στο υγιές βάρος αλλά και την γονιμότητα. Το "γεμάτο" πρόσωπο μπορεί να επηρεάσει ακόμη και το ποια πιστέυουν οι άντρες πως είναι η ηλικία σου. Ένα πιο γεμάτο πρόσωπο μπορεί να κάνει μια γυναίκα ηλικίας κάτω των 40 ετών να δείχνει μεγαλύτερη και μια γυναίκα άνω των 40 να δείχνει νεότερη.

Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό:

Ένα χαλαρό χαμόγελο που μπορεί να χαρίσεις σε έναν άντρα μόλις τον πρωτογνωρίσεις μπορεί να τον οδηγήσει στο συμπέρασμα πως εκτός από γλυκιά είσαι και συναισθηματικά ισορροπημένη σύμφωνα με έρευνες. Από την άλλη αν εκβιάσεις ένα χαμόγελο και δεν σου βγει φυσικά ή προσπαθήσεις να πάρεις συγκεκριμένη πόζα δεν αποκλείεται να έχεις το αντίοθετο αποτέλεσμα!

Βάλε μπροστά το "καλό" σου πρόσωπο!

Ένα πλατύ χαμόγελο σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια για το facebook έβγαλε το συμπέρασμα πως οι χρήστες με φωτογραφίες που είχαν παλτύ χαμόγελο στο προφίλ τους ήταν πιο καλά στη ζωή τους τρία χρόνια αργότερα. Η θεωρία των ψυχολόγων πίσω από αυτό ένα πλατύ και αληθινό χαμόγελο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ευτυχισμένες προσωπικές σχέσεις.


Χαμόγελο, το αντιγηρνατικό:

Το χαμόγεο σου το ξέρεις πως είναι το πιο δυνατό σου όπλο έτσι ώστε να κάνει το βήμα και να σε πλησιάσει ένας άντρας και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με γερμανικές μελέτες ένα παλτύ χαμόγελο κάνει τις γυναίκες να δείχνουν νεότερες.