5 συγκλονιστικά μυστικά ομορφιάς για να κλέψουμε από τη Μπιγιονσέ

30.10.2016
Φυσικά και η Μπιγιονσέ είναι πάντα στην τρίχα και αν συνυπολογίσουμε πως πρώτη φορά βάφτηκε στα 6 της χρόνια όμως παρά το ότι μπορεί να έχει αρκετούς στιλίστες και κομμωτές να την περιποιούνται, πολλές φορές βάφεται μόνη της για τις εμφανίσεις της.

Άκουσε την μητέρα σου:

Η σταρ έχει πει σε συνέντευξή της πως η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς της ήρθε από την μητέρα της η οποία της είχε πει πως η εξωτερική ομορφιά φθίνει ενώ η εσωτερική ομορφιά κρατάει.

Φυσικά, φυσικά (όσο πιο φυσικά γίνεται):

Στην Μπιγιονσέ αρέσει πολύ να δείχνει και να είναι ο εαυτός της και οι μακιγιέρ της έχει αποκαλύψει πως ακόμη και ανα χρησιμοποιεί πρόσθετες βλεφαρίδες, χρησιμοποιεί χωριστές για να δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα και ένα primer με ροδακινί τόνους για να "δένει" καλύτερα με τηνε επιδερμίδα της.

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι εκείνο το μυστικό ομορφιάς που την κάνει να δείχνει φρέσκια μετά από το ξενύχτι τότε η ίδια απαντάει το λιπ-γκλος! Μπορεί να περιμέναμε πως θα έλεγε για κάποια σκιά ματιών αλλά η ίδια επενδύει στη λάμψη του γκλος για να λάμψει ολόκληρη.

Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα:

Μιας και η μητέρα της είχε κομμωτήριο, η ίδια δεν φοβόταν να πειραματιστεί με τα μαλλιά τηα φού αν και όλοι την έχουμε συνηθίσει με την μακριά και σγουρή της κόμη δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει με πιο κοντό ή ίσιο μαλλί.

Πέταμα παλιών καλλυντικών:

Και κάτι που δεν ξέραμε για την Μπιγιονσέ είναι πως μπορεί να πετάει τα καλλυντικά που λήγουν αλλά με τη μάσκαρα έχιε ένα θέμα αφού την κρατάει περισσότερο γιατί της αρέσει αφού κάνει τις βλεφαρίδες πιο χοντρές και μακριές.