4 λάθη ομορφιάς που πρέπει να αποφύγεις φέτος τις γιορτές

16.12.2016
Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ και εσύ σκέφτεσαι διαρκώς πως θα βαφτείς και τι θα φορέσεις. Το βασικό όμως που πρέπει να σκεφτείς πάνω από όλα είναι πώς θα αποφύγεις κάποια συγκεκριμένα λάθη ομορφιάς φέτος τις γιορτές.

Ποτέ χωρίς ντεμακιγιάζ σου:

Την αλήθεια την ξέρεις. Όποτε έχεις κοιμηθείς χωρίς να έχεις προηγουμένως ξεβαφτεί το επόμενο πρωί έχεις αντικρύσει τις λάθος επιλογές σου στον καθρέφτη. Το δέρμα σου δείχνει και είναι ερεθισμένο και δεν αποκλείεται να δεις και κάποια σπυράκια να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ενυδατική κρέμα κάθε μέρα:

Φυσικά και το ξέρεις πως δεν πρέπει να περνάει μέρα και να μην έχεις απλώσει στο δέρμα σου την ενυδατική σου κρέμα αλλά το εφαρμόζεις πάντα; Η αλήθεια είναι πως αν το δέρμα σου δεν είναι σωστά ενυδατωμένο δεν είναι δυαντό να δείχνει λαμπερό. Ακόμη και το σκραμπ είναι απαραίτητο για να δείχνει λαμπερή η επιδερμίδα σου.

Μην τα πειράζεις:

Μπορεί να είδες ένα και να έπαθες ταραχή αλλά αν τα πειράζεις το μόνο βέβαιο είναι πως θα γίνουν χεριότερα. Ο λόγος για τα σπυράκια σου που καλό είναι να μην τα "ενοχλείς" καθόλου για να έχεις πάντοτε λαμπερή επιδερμίδα. Αυτή είναι μια συνήθεια που πρέπει να ξεπεράσεις

Μην ξεχάς το πεντικιούρ:

Φυσικά και το καλοκαίρι είναι στο επίκεντρο της μόδας τα πόδια και το πεντικιούρ σου αλλά τι γίνεται τον χειμώνα που δεν φορά πέδιλα και σαγιονάρες; Καλό είναι να μην ξεχνάς να τα περιποιείσαι τα πόδια σου που το έχουν τόσο ανάγκη και τον χειμώνα που υποφέρουν μέσα στις στενές μπότες και τα κλειστά παπούτσια.