10 χρόνια νεότερη στο ρεβεγιόν; Κι όμως γίνεται!

19.12.2016
Αποκτήστε όμορφο, νεανικό δέρμα με τις μη επεμβατικές μεθόδους που προτείνουν οι ειδικοί και κάντε αίσθηση! 6 θεραπείες, με τη βοήθεια των οποίων θα δείχνετε μέχρι και δέκα χρόνια νεότερη. Επιλέξτε τη μέθοδο που σας ταιριάζει και αφήστε τους να αναρωτιούνται...

Δερμολείανση & ενυδάτωση προσώπου

To όπλο για λαμπερό δέρμα

Αντιμετωπίστε το θαμπό δέρμα και τις δυσχρωμίες του προσώπου και χαρίστε λάμψη, σφριγηλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα σας με τη δερμολείανση. Πρόκειται για μια αντιγηραντική μέθοδο, που προσφέρει λάμψη και ανανέωση, με άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

* Η μέθοδος στοχεύει στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων, στην απομάκρυνση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας και στην ανάπλαση του δέρματος.

*Αντιμετωπίζει τα σημάδια φωτογήρανσης, τις λεπτές ρυτίδες και τις ήπιες χρωματικές βλάβες, με τη βοήθεια των ειδικών κρυστάλλων νατρίου.

Η ενέσιμη ενυδάτωση αποτελεί ένα καλό «όπλο» είτε για την πρόληψη της γήρανσης σε νεαρές ηλικίες είτε για την καταπολέμησή της όταν έχει ήδη εμφανιστεί. Βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ και ελαστίνη εγχέονται στο πρόσωπο, ώστε να επιτευχθεί η σωστή ενυδάτωση του δέρματος.

BOTOX

Κλασικό και χωρίς όριο ηλικίας

Το botox εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. * Στις νεαρότερες ηλικίες εξαφανίζει τις μικρές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης που αρχίζουν να δημιουργούνται στο άνω μισό του προσώπου (μέτωπο, μεσόφρυο, πλαϊνά των ματιών).

* Στις μεγαλύτερες ηλικίες η δράση του είναι διορθωτική, σβήνοντας τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες. Στα σημεία όπου εφαρμόζεται χαλαρώνει τους αντίστοιχους μυς, με αποτέλεσμα η έντονη μυϊκή σύσπαση να καταργείται ή να ελαττώνεται και οι ρυτίδες να μειώνονται αισθητά.

Επηρεάζει ακόμη και την υφή του δέρματος τοπικά, που γίνεται πιο στιλπνό και λαμπερό. Για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορεί να εφαρμοστεί υαλουρονικό οξύ στις ρινοπαρειακές αύλακες, ώστε να σβήσουμε τελείως την κούραση από το πρόσωπο.

Δερματική ανάπλαση με Laser

Για άμεσο, ορατό αποτέλεσμα

Ονομάζεται και «Laser 360 skin rejuvenation program». Με το συγκεκριμένο πρωτόκολλο διευθετούνται αποτελεσματικά το χρώμα, η υφή και η χαλάρωση του δέρματος του προσώπου.

* Η φωτοανάπλαση με την τεχνολογία AFT (Advanced Fluorescence Technology) στοχεύει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της φωτογήρανσης, δηλαδή στην αφαίρεση των κηλίδων και των πανάδων, καθώς και των αγγειακών βλαβών του προσώπου (ευρειαγγειών).

* Η υφή και ο τόνος του δέρματος ανανεώνονται δραστικά με την τεχνολογία Pixel. Πρόκειται για την καινοτόμο τεχνολογία fractional laser, η οποία δρα προκαλώντας χιλιάδες μικροσκοπικές τρυπούλες στο δέρμα, διατηρώντας όμως ανέπαφο τον παρακείμενο ιστό. Αυτές οι μικρο-οπές διεγείρουν τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσης, οι οποίοι συντελούν στη δημιουργία νέου και υγιούς δέρματος. Η θεραπεία Pixel λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, συρρικνώνει τους ευμεγέθεις πόρους, διορθώνει τις ουλές ακμής και επιδρά στις διάχυτες μελαγχρωματικές βλάβες.

* Η δερματική χαλάρωση του προσώπου αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με την τεχνολογία ST (Skin Tightening). Πρόκειται για μια ασφαλή, μη επεμβατική τεχνική, που επιτυγχάνει σύσφιγξη μέσω της τεχνολογίας του παλμικού υπέρυθρου φωτός. Ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας, η παραπάνω τεχνολογία συσφίγγει το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Ενέσεις υαλουρονικού οξέος

«Θαυματουργό» υλικό ενάντια στο χρόνο

Εφαρμόζονται για το «γέμισμα» των ρινοπαρειακών ρυτίδων, για τον τονισμό του περιγράμματος των χειλιών, καθώς και για την αύξηση του όγκου των χειλιών και των ζυγωματικών.

Ένα διαμάντι σάς χαρίζει δέρμα μωρού

Ιδανική μέθοδος για μια περιποίηση-express πριν από τις γιορτές! Πρόκειται για ήπια δερμοαπόξεση με ταυτόχρονη έγχυση τοπικών, θεραπευτικών διαλυμάτων. Η κεφαλή από ατόφιο διαμάντι περνά από όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους της ατμόσφαιρας και το σμήγμα και, αφήνοντας το δέρμα καθαρό, το τροφοδοτεί με το ειδικό καλλυντικό διάλυμα, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ατόμου.

  • Υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη για ανασύνθεση του κολλαγόνου, ενυδάτωση της επιδερμίδας και μείωση των λεπτών γραμμών έκφρασης και ρυτίδων στο αφυδατωμένο και ξηρό δέρμα.

  • Βιταμίνη C για αναζωογόνηση του θαμπού, πρόωρα γηρασμένου δέρματος –ιδιαίτερα για άτομα που εκθέτουν το πρόσωπό τους στην ατμοσφαιρική ρύπανση, που καπνίζουν ή δεν τρέφονται σωστά–, με αποτέλεσμα μια πραγματικά λαμπερή και βελούδινη επιδερμίδα, χωρίς σημάδια κόπωσης.

  • Σαλυκιλικό οξύ για αντιμετώπιση της ακμής ακόμα και στην ενεργή φάση και απομάκρυνση του σμήγματος από την επιδερμίδα.

  • Κοχικό οξύ για αφαίρεση των κηλίδων-πανάδων από ηλιακή έκθεση, στιγμάτων από σπυράκια και καταπολέμηση της υπέρχρωσης.

Πρώτη δημοσίευση: Περιοδικό Αρμονία, τεύχος 136
Update: Δεκέμβριος 2016.