Μα πώς τα καταφέρνει; Τα 4 + 1 βήματα για το αψεγάδιαστο πρόσωπο της Angelina Jolie

04.05.2018
Μα πώς τα καταφέρνει; Τα 4 + 1 βήματα για το αψεγάδιαστο πρόσωπο της Angelina Jolie
Μπορεί να έκλεισε τα 42 χρόνια, η Angelina Jolie, όμως, παραμένει φρέσκια και λαμπερή σαν την πρώτη μέρα που κυριολεκτικά… τη χαζέψαμε σε κάποια από τις ταινίες του ξεκινήματος της καριέρας της.

Ανεπιτήδευτη και λάτρης του natural look, η γυναίκα αυτή ανέκαθεν απέφευγε τα ακρότητες, με τους μεγαλύτερους make - up artists του κόσμου να έχουν παραδεχτεί πως πλάσματα σαν την Angie δεν χρειάζονται τη βοήθεια επαγγελματία για να αναδείξουν τα πιο «δυνατά» τους χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται, όμως, η πρώην κυρία Pitt ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Πίστευες πως αφήνει εντελώς στην τύχη του το δέρμα της και απλά έχει καλά γονίδια που της εξασφαλίζουν την αψεγάδιαστη ομορφιά της; Όχι κορίτσια. Μπορεί το DNA της να την έχει βοηθήσει αρκετά, δεν αποτελεί όμως τον μοναδικό σύμμαχό της.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «InStyle», υπεύθυνη για την ομορφιά του δέρματός της δεν είναι άλλη από την επί δεκαετίες ολόκληρες δερματολόγο της, Rhonda Rand, η οποία της έχει αποκαλύψει μερικά σωτήρια μυστικά. Μυστικά που η star δεν αποχωρίστηκε ποτέ από το beauty routine της.

Τώρα, ήταν η σειρά της επιστήμονα να αναφερθεί στα βήματα που η Angelina ακολουθεί ευλαβικά για τη φροντίδα του προσώπου της, μιλώντας στο «Refinery29».

Πώς τα καταφέρνει; Ιδού η απάντηση:

«Όταν η Angelina αποφάσισε ότι θέλει να κάνει καριέρα στην υποκριτική, ήθελε να φροντίσει το πρόσωπό της και την επιδερμίδα της με τον πιο φυσικό και ήπιο για το δέρμα της τρόπο. Είναι, βέβαια, τυχερή που έχει κληρονομήσει την όμορφη επιδερμίδα της μαμάς της, με τη φυσική της ομορφιά να μην την αναγκάζει να προβεί σε υπερβολές.

Αυτό που από την αρχή της πρότεινα και ακολούθησε με το πέρασμα των χρόνων είναι η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακής κρέμας, ο καθαρισμός του προσώπου της με ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν, αντιοξειδωτικά, γλυκολικό οξύ αραιά και που και φυσικά προϊόντα. Κάποια άλφα-υδροξέα είναι επίσης καλά και πολύ φυσικά. Δεν χρειάζεται να κάνει πολλές απολεπίσεις ή να χρησιμοποιεί πολλά χημικά».

Τώρα ξέρεις. Ελπίζουμε να κράτησες τις απαραίτητες σημειώσεις όπως ακριβώς κάναμε κι εμείς!