Με δύο υλικά! Ώρα να φτιάξεις μόνη σου το lip balm που θα έχεις μόνο εσύ

12.05.2018
Με δύο υλικά! Ώρα να φτιάξεις μόνη σου το lip balm που θα έχεις μόνο εσύ
Τα ζουμερά, ενυδατωμένα χείλη είναι το δυνατό σημείο κάθε γυναίκας. Γι’ αυτό και το lip balm δεν θα πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα μας, κυρίως τώρα που καλοκαιριάζει και το αλάτι θα μας ταλαιπωρεί συχνά.

Το να βρεις κάτι να σου αρέσει ανάμεσα στα τόσα του εμπορίου που κυκλοφορούν, σίγουρα δεν είναι δύσκολο ωστόσο το να έχει το συγκεκριμένο προϊόν τη δική σου σφραγίδα είναι κάτι που δε συγκρίνεται με τίποτα!

Γι’ αυτό και μπορείς να μπεις στη διαδικασία να φτιάξεις μόνη σου το lip balm που θα τονώνει συνεχώς τα χείλη σου και μάλιστα στο χρώμα (ή τα χρώματα, είναι πανεύκολο είπαμε!) της αρεσκείας σου.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγη βαζελίνη, ένα βιολογικό ρουζ και ένα μικρό βαζάκι.

Πώς θα το φτιάξεις

Η βάση του προϊόντος είναι βαζελίνη. Ρίξε λίγη ποσότητα (ένα κουταλάκι του γλυκού ή και περισσότερη, ανάλογα πόση ποσότητα χωράει) μέσα στο βαζάκι σου, πρόσθεσε λίγη σκόνη από το ρουζ σου (την οποία θα εξασφαλίσεις ξύνοντας ελαφρώς –για να μην το καταστρέψεις- την επιφάνεια του προϊόντος με ένα μικρό κουταλάκι και ανακάτεψε με μία οδοντογλυφίδα.

Το lip balm σου είναι έτοιμο.

Μπορείς φυσικά να κάνεις μίξεις χρωμάτων και λόγω ευκολίας να φτιάξεις μεμιάς περισσότερα από ένα, σε διάφορες αποχρώσεις.

Γρήγορο, εύκολο και –κυρίως- οικονομικό!