Τα travel secrets της Bella Hadid για να λάμπεις παρά την ταλαιπωρία

16.06.2018
Τα travel secrets της Bella Hadid για να λάμπεις παρά την ταλαιπωρία
Η Bella Hadid είναι από τα μοντέλα που βρίσκονται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι

Οι πτήσεις της μπορεί να ξεπεράσουν ακόμα και τις 7 (!) την εβδομάδα, με την ίδια να παραδέχεται πως το να παραμείνει φρέσκια και ξεκούραστη κατά τη διάρκειά των πολύωρων αυτών ταξιδιών δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο.

Να που, όμως, έχει βρει τον τρόπο να φροντίζει το δέρμα και το σώμα της ακόμα και όταν βρίσκεται στο αεροπλάνο. Όπως αποκάλυψε στη νέα της συνέντευξη στη Vogue, ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία κάθε φορά που βρίσκεται «στον αέρα». Μια διαδικασία που όπως φαίνεται αποδίδει και με το παραπάνω.

Όπως δήλωσε, το παν σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να διατηρούμε την επιδερμίδα του προσώπου μας ενυδατωμένη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να βάφεσαι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σου.

Βήμα δεύτερο; Ένα νεσεσέρ εφοδιασμένο με τα απαραίτητα που δεν είναι άλλα από το καθαριστικό προσώπου, το serum και την κρέμα νυκτός της.

Μας συμβουλεύει ακόμα να πλένουμε συχνά το πρόσωπό μας και να καλύπτουμε τα σημάδια της κούρασης -αν αυτό είναι απαραίτητο- με λίγο concealer. Χωρίς υπερβολές όμως.

Τέλος, η έλλειψη ύπνου μας εξαντλεί σε δραματικό βαθμό γι’ αυτό και το διεθνούς φήμης μοντέλο παραδέχεται πως δε χάνει ευκαιρία να… παίρνει έναν υπνάκο.

Δεν τα λέει κι άσχημα η Bella…