DIY: Η συσφιγκτική μάσκα νύχτας με αλόη που θα ξεκουράσει το πρόσωπό σου

15.06.2018
DIY: Η συσφιγκτική μάσκα νύχτας με αλόη που θα ξεκουράσει το πρόσωπό σου
Τα ευεργετικά συστατικά της αλόης αποτελούν θέμα για το οποίo κάθε γυναίκα έχει διαβάσει και ενημερωθεί.

Το φυτό που φημίζεται για την αντιβακτηριδιακή του δράση χρησιμοποιείται όσο ελάχιστα στις φυσικές -και όχι μόνο- συνταγές ομορφιάς, με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να στολίζουν το μπαλκόνι τους με μία γλάστρα που φιλοξενεί το συγκεκριμένο «θησαυρό» της φύσης.

Και πολύ καλά κάνουν, καθώς ένα μικρό κομματάκι του φυτού αυτού αρκεί για να απολυμάνουμε το πρόσωπό μας, να εξαφανίσουμε τα σπυράκια και τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα, αλλά παράλληλα να πετύχουμε και τη λάμψη της επόμενης ημέρας που τόσο επιθυμούμε.

Η μάσκα που ετοιμάζουμε σήμερα μαζί θα αποτελέσει το νέο σου όπλο κατά της ξηρότητας και των ρυτίδων του προσώπου. Είναι πανεύκολη και πραγματικά ευεργετική για το κουρασμένο από το ξενύχτι και την αϋπνία δέρμα.

Με βάση την αλόη, η εν λόγω φυσική μάσκα ομορφιάς, εφαρμόζεται στο πρόσωπό μας πριν τον βραδινό μας ύπνο και δρα κατά τη διάρκεια της ανάπλασης των κυττάρων μας.

Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο;

Τι θα χρειαστείς

  • ¼ ποτηριού χυμό αλόης
  • ½ αγγούρι
  • 1 ασπράδι αβγού

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα μας τα υλικά στο blender μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο και αφήνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του βραδινού μας ύπνου.

Το πρωί ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Το δέρμα μας λάμπει!