Halle Berry - Η συνταγή της 51χρονης σταρ για νεανική επιδερμίδα

13.07.2018
Halle Berry - Η συνταγή της 51χρονης σταρ για νεανική επιδερμίδα
Πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές και νεανικές παρουσίες του Hollywood. Φροντίζει με επιμέλεια το σώμα και το πρόσωπό της και το αποτέλεσμα είναι μια εμφάνιση που θα μπορούσε εύκολα να ανήκει σε μια γυναίκα 20 χρόνια νεότερη. Ποιο είναι το μυστικό της;

Η Halle Berry μοιράζεται μέσα από το instagram της τα μυστικά της άψογης εμφάνισής της που περιλαμβάνουν μια κετογονική δίαιτα αλλά και τα αγαπημένα της workouts. Πρόσφατα όμως η πανέμορφη σταρ μοιράστηκε και ένα από τα "σπιτικά" μυστικά ομορφιάς της που μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ: το ζωμό κρέατος!

Το μυστικό βρίσκεται στα κόκκαλα οπότε μην νομίζεις ότι ένας τυποποιημένος ζωμός θα έχει αποτέλεσμα. Η Halle αποκάλυψε οτι πηγαίνει η ίδια στον κρεοπώλη και ζητάει να της δώσουν κόκκαλα που διαφορετικά θα πετούσαν στα σκουπίδια. Ύστερα τα βράζει σε χαμηλή φωτιά για 24 ώρες και πίνει το ζωμό!

"Είναι γεμάτος κολλαγόνο!" εξηγεί η ίδια. Για τους μη μυημένους, το κολλαγόνο είναι η πρωτείνη που βρίσκεται στο δέρμα και τους συνδετικούς ιστούς. Με το πέρασμα του χρόνου ο οργανισμός παράγει όλο και λιγότερο κολλαγόνο που οδηγεί στο χάσιμο της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Και φυσικά μπορεί να το προσλάβει κανείς μέσα από συμπληρώματα διατροφής με κολλαγόνο ωστόσο η Berry το παράγει μόνη της από την πηγή του: το μεδούλι των κοκκάλων.

Εσύ; Θα δοκιμάσεις τη μυστική της συνταγή;!