5 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να αγοράσεις τώρα με τις εκπτώσεις

18.01.2019
5 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να αγοράσεις τώρα με τις εκπτώσεις
Κακά τα ψέματα! Μπορεί να γκρινιάζουμε όλο τον χρόνο αλλά για τις εκπτώσεις όλο και κάτι έχουμε κρατήσει στην άκρη... Έτσι κι εσύ. Δεν ξέρεις τι να πρωτοαγοράσεις, βέβαια. Σε καταλαβαίνουμε και αναλαμβάνουμε να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση ως προς το κομμάτι των όσων αξίζει να αγοράσεις για την περιποίηση και την ομορφιά σου!

1. Το αγαπημένο σου άρωμα
Εντάξει, οι απομιμήσεις την κάνουν τη... δουλειά τους, αλλά ήρθε η εποχή του χρόνου που μπορείς αν θέλεις να αγοράσεις το original "επώνυμο" άρωμα που αγαπάς. Στις εκπτώσεις, μπορείς να βρεις τα περισσότερα αρώματα των διάσημων οίκων με έκτπωση 20-30%. Μπορεί και περισσότερο σε μερικές περιπτώσεις. Σίγουρα μια "επένδυση" που θα απολαύσεις!

2. Ένα καλό κόκκινο κραγιόν
All Time Classic, αλλά ένα καλό κραγιόν κοστίζει. Τώρα είναι η ευκαιρία σου. Αν δεν το έχεις ήδη στο τσαντάκι σου, φρόντισε να το αποκτήσεις. Και θυμίσου, ;ν είσαι ανοιχτόχρωμη διάλεξε ένα έντονο κόκκινο της φωτιάς ενώ αν είσαι μελαχρινή μπορείς να διαλέξεις ένα βαθύ κόκκινο χρώμα για τα χείλη σου.

Διάβασε επίσης: Δείξε μου την επιδερμίδα σου να σου πω πώς θα φορέσεις σκούρο κραγιόν!

3. Ένα Eye Liner
Εκτός του ότι είναι ένα βασικό "εργαλείο" του μακιγιάζ, βρίσκεται στο επίκεντρο της μόδας τις δυο τελευταίες σεζόν. Μέχρι τώρα μπορεί να "βολευόσουν" με το μολύβι σου αλλά ήρθε η ώρα να προμηθευτείς και το "μεγάλο όπλο" για το πιο βαθύ βλέμμα! Αυτή την εποχή μάλιστα, θα βρεις και αρκετές ευκαιρίες όπου εταιρείς προωθούν σε τιμή-πακέτο το eye liner μαζί με τη μάσκαρα. Εκμεταλλεύσου τες καταλλήλως!

4. Την αγαπημένη σου ενυδατική
Ώρα μηδέν. Αν έχεις φτάσει στο σημείο να "στραγγίζεις" όλα τα βαζάκια με κρέμα που έχεις στο σπίτι σου, αν κοντεύεις να χρησιμοποιήσεις και όλα τα δείγματα που κατά καιρούς έχεις συγκεντρώσει από παλιότερες αγορές σου, τότε ήρθε σίγουρα η ώρα για μια ανανέωση στο κομμάτι της ενυδατικής. Θα βρεις την αγαπημένη σου σίγουρα με κάποια έκτπωση και έτσι θα αγοράσεις κάποιον παραπάνω χρόνο απόλαυσης!

Διάβασε επίσης: Ηighlights: 10 ιδέες για να διαλέξεις τις πιο ταιριαστές ανταύγειες για τα μαλλιά σου

5. Τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ
Αν είσαι πλήρης από τα προϊόντα ομορφιάς και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο, είναι ευκαιρία να ανανεώσεις τα περιφερειακά εργαλεία σου. Πινέλα, βουρτσάκια, τσαντάκια... Ό,τι σχετικό σου λείπει, ή έχει χαλάσει ή απλά θέλεις ένα καινούριο, τώρα ήρθε η ώρα να το αγοράσεις.