Να γιατί δεν πρέπει τελικά να βάζεις κρέμα ματιών το βράδυ!

07.04.2019
Να γιατί δεν πρέπει τελικά να βάζεις κρέμα ματιών το βράδυ!
Η κορυφαία αισθητικός της Νέας Υόρκης μοιράζεται τα σημαντικότερα tips περιποίησης του δέρματος

H Aida Bicaj είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για μια αισθητικό με τεράστια επιρροή, την οποία εμπιστεύονται celebrities, editors και CEOs.

Δες και αυτό: Εσύ ξέρεις πώς ακριβώς "δουλεύουν" οι ενυδατικές κρέμες;

Παρακάτω θα διαβάσεις τους πέντε "χρυσούς" κανόνες της σε ό,τι αφορά την περιποίηση δέρματος, και θα μάθεις γιατί δεν πρέπει, κατά τη δική της άποψη, να βάζεις κρέμα ματιών το βράδυ:

Δεν είναι όλοι οι οροί ίδιοι, και γι'αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο

"Υπάρχουν οι οροί με βάση το νερό και οροί με βάση το λάδι. Οι πρώτοι πηγαίνουν κάτω από την κρέμα και είναι σημαντικοί και τρέφουν το εσωτερικό στρώμα του δέρματος. Οι δεύτεροι πηγαίνουν πάνω από την ενυδατική και πρέπει να "κρατήσουν" την κρέμα και ό, τι βάζεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας."

Αυτό το είδες; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το δημοφιλές λάδι rosehip

Μην βάζεις κρέμα ματιών τη νύχτα!

"Χρησιμοποίησε κρέμα ματιών μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επειδή το δέρμα εκεί είναι λεπτότερο, η κατακράτηση νερού είναι πιο αισθητή εκεί - έτσι, όταν εφαρμόζεις τη κρέμα ματιών τη νύχτα και μετά πηγαίνεις για ύπνο, ξυπνάς πρησμένη. Αντιθέτως, χρησιμοποίησε την κρέμα ματιών σου το πρωί, εφαρμόζοντας ελάχιστη ποσότητα από τον κρόταφο με κατεύθυνση το μάτι."

Φάε γαλακτομικά με μέτρο

"Συνήθως οι νεαροί άνθρωποι έχουν πρόβλημα με τη λιπαρότητα και συχνά φταίει το φαγητό τους. Βλέπω πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα να καταναλώνονται από ανθρώπους και ξέρω αμέσως ότι η λιπαρότητα, τα σπυράκια και η ερυθρότητα προέρχονται από αυτά."

Η φροντίδα του δέρματος είναι σαν τη γυμναστική (αλλά καλύτερη!)

"Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να φτιάξεις τυχόν βλάβες στο δέρμα, αν κάνεις πάντα κάτι προς όφελος του. Εάν γυμνάζεσαι συχνά και τρως καλά, θα μειώσεις τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζεις με το σώμα σου- και το ίδιο ισχύει με το δέρμα."

Διάβασε επίσης: 5 τροφές που θα σώσουν το ξηρό σου δέρμα από μέσα προς τα έξω!