Τι κάνει η Cindy Crawford για να αποκτήσει "ζουμερά" χείλη;

06.02.2019
Τι κάνει η Cindy Crawford για να αποκτήσει "ζουμερά" χείλη;
Το top model αποκαλύπτει ένα μυστικό ομορφιάς που μπορείς να εφαρμόσεις και εσύ

Αναμφίβολα, η Cindy Crawford είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον πλανήτη που έχει χαράξει τη δική της πορεία στο χώρο του μόντελιγκ, ενώ μέχρι και σήμερα παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα που ακόμα και κοπέλες πολύ νεότερες της θα ήθελαν να της μοιάζουν.

Δες και αυτό: Nicole Kidman: Tα μυστικά ομορφιάς της, με δικά της λόγια!

H ίδια έχει δηλώσει πως προτιμάει το φυσικό μακιγιάζ, που αναδεικνύει υπέροχα τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της. Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτά είναι τα χείλη της, τα οποία φροντίζει και περιποιείται τακτικά.

Αυτό το είδες; Jennifer Aniston: Τα 4 μυστικά που την κάνουν να δείχνει 20 χρόνια νεότερη

Τι κάνει όμως το μοντέλο για τη φροντίδα των χειλιών της; Η Crawford χρησιμοποιεί ένα scrub χειλιών για να είναι μαλακά και έπειτα βάζει λίγη κρέμα ματιών και το lip balm.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει, "Μπορείτε να αφήσετε την κρέμα ματιών σαν μάσκα στα χείλη σας και στη συνέχεια να απλώσετε από πάνω το lip balm. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο tip αν τα χείλη σας είναι αφυδατωμένα και θέλετε να είναι ενυδατωμένα. Αν βάλετε lip balm πριν το κραγιόν, τότε μπορεί και να σας 'γλιστράει'. Βάζοντας πιο πριν όμως κρέμα ματιών το κρατάτε πιο σταθερό και τα χείλη σας δείχνουν πιο ζουμερά".

Διάβασε επίσης: H αντιγηραντική ρουτίνα περιποίησης που αξίζει να ακολουθήσεις