Emily Ratajkowski: Δες τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης της (βίντεο)

08.02.2019
Emily Ratajkowski: Δες τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης της (βίντεο)
Ιδού πώς ετοιμάζεται για ύπνο το διάσημο μοντέλο

Η Emily Ratajkowski είναι ηθοποιός, μοντέλο και πρέσβειρα της μάρκας πολυτελείας για τα μαλλιά Kérastase - αυτό σημαίνει ότι ξέρει να φροντίζει τόσο τα μαλλιά της όσο και το δέρμα της. Σε αυτό το επεισόδιο του Go To Bed With Me, η Emrata μοιράζεται κάθε προϊόν στη νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης της.

Δες και αυτό: H DIY μάσκα προσώπου που χρησιμοποιεί η Meghan Markle για λαμπερή επιδερμίδα

Στο ντους, η Ratajkowski χρησιμοποιεί πάντα ένα σαμπουάν και ένα μαλακτικό της Kérastase. Όταν αισθάνεται ότι τα μαλλιά της χρειάζονται λίγο περισσότερη φροντίδα, εφαρμόζει μια μάσκα εντατικής θεραπείας.

Διάβασε επίσης: Ashley Graham: Η 7λεπτη πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της

"Ανάλογα με το πώς αισθάνομαι, με το αν έχω πτήσεις να κάνω ή αν απλώς θέλω να πάρω ένα καθαρό πρόσωπο, θα χρησιμοποιήσω είτε ένα απολεπιστικό ή ένα καθαριστικό προσώπου της Barbara Sturm", λέει το μοντέλο. "Κάνουν το δέρμα φρέσκο και πάρα πολύ απαλό."

Η Ratajkowski είναι μεγάλη fan της ρετινόλης. "Είναι το μόνο πράγμα που πραγματικά αποδείχθηκε ότι βοηθάει στην καταπολέμηση της γήρανσης", λέει η ίδια. Προειδοποιεί ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικές με το πόσο χρησιμοποιούμε. Μερικές φορές τη χρησιμοποιεί κάθε βράδυ, αλλά άλλες φορές το αναμιγνύει με το αγαπημένο της λάδι για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο ερεθισμού και ξηρότητας.

Αυτό το είδες; Πώς να διώξεις τις κοκκινίλες από το δέρμα σου, σύμφωνα με τους δερματολόγους

Το μυστικό της Emrata για πιο μακριά και δυνατά μαλλιά δεν είναι τα χάπια ή τα συμπληρώματα. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιεί ένα Serum για να βοηθήσει στην ανάπτυξης νέων τριχών.

Δες το βίντεο: