Rosie Huntington-Whiteley: Τι έβγαλε από τη διατροφή της για να βελτιώσει την επιδερμίδα της;

27.02.2019
Rosie Huntington-Whiteley: Τι έβγαλε από τη διατροφή της για να βελτιώσει την επιδερμίδα της;
Δες τη ρουτίνα ομορφιάς της ξανθιάς καλλονής

Είτε είσαι έφηβη είτε ενήλικας, σούπερ μοντέλο ή απλή θνητή, η ακμή δεν κάνει διακρίσεις - και η Rosie Huntington-Whiteley είναι εδώ για να μας το υπενθυμίσει.

Δες και αυτό: Πώς το άγχος καταστρέφει τη ρουτίνα ομορφιάς σου

Όχι ότι θα το είχαμε παρατηρήσει (το δέρμα του supermodel μας φαίνεται πάντοτε αψεγάδιαστο), αλλά η Rosie αποκάλυψε ότι πάντα είχε πρόβλημα με την ακμή και μίλησε γι 'αυτό σε ένα βίντεο στο site ομορφιάς της, Rose Inc., όπου μοιράστηκε την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του δέρματος της.

Αυτό το είδες; 6 τρόποι με τους οποίους το δέρμα σου αντικατοπτρίζει το άγχος σου

"Πολλοί με ρωτούν ποιος είναι ο τύπος του δέρματός μου", λέει και αναστενάζει. "Λοιπόν, σε μια καλή μέρα, θα έλεγα ότι πιθανότατα έχω μόνο μερικά σημάδια και σε μια κακή μέρα μπορεί να είναι πολλά. Είχα πάντα ακμή, είναι κάτι που η μητέρα μου είχε και είναι κάτι που πάντα προσπαθώ να βελτιώσω και γι 'αυτό είμαι πολύ επιμελής με τη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας μου. "

Γι αυτό και το μοντέλο χρησιμοποιεί μια σειρά από προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης.

"Αλλά έχω λιπαρό δέρμα", επιβεβαιώνει η Huntington-Whiteley, "και αυτό είναι ένα πράγμα που πάντα προσπαθώ να κρατήσω υπό έλεγχο και να χρησιμοποιήσω τα σωστά προϊόντα για να το βοηθήσω".

Διάβασε επίσης: Πώς τα διαφορετικά είδη αλκοόλ επηρεάζουν το δέρμα σου

Αλλά δεν είναι μόνο η περιποίηση του δέρματος που βοηθάει την επιδερμίδα της, αλλά και η περιορισμένη κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων. Το μοντέλο εξήγησε, "μερικές φορές χρειάζεται να κόψω πράγματα από τη διατροφή μου. Αυτή τη στιγμή δεν τρώω αυγά και τα γαλακτοκομικά, που είναι πραγματικά βαρετό επειδή είναι αγαπημένα μου τρόφιμα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχεις καλό δέρμα."

Δες αναλυτικά τη ρουτίνα περιποίησης της στο παρακάτω βίντεο: