Beauty tip: Πώς να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη του serum με υαλουρονικό οξύ

Beauty tip: Πώς να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη του serum με υαλουρονικό οξύ
ΠΗΓΗ:PEXELS
Αν αναρωτιέστε γιατί το serum σας με υαλουρονικό οξύ δεν δίνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, συνεχίστε να διαβάζετε

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή οξέα στον κόσμο της ομορφιάς και ένα απαραίτητο συστατικό στο daily skincare. Συχνά έχουμε αναφερθεί στα οφέλη του υαλουρονικού οξέος, αλλά αυτήν τη φορά μοιραζόμαστε ένα tip για να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τα οφέλη του στην επιδερμίδα σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το υαλουρονικό οξύ για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας:

Κατ' αρχάς, το υαλουρονικό οξύ πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρή επιδερμίδα, αμέσως μετά τον καθαρισμό.

Ένα χρήσιμο tip για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα οφέλη του στην επιδερμίδα είναι να το εφαρμόζετε σε νωπή, όχι στεγνή επιδερμίδα, για να απορροφηθεί καλύτερα και να διατηρήσει την ενυδάτωση. Αποφύγετε να περιμένετε να στεγνώσει η επιδερμίδα πριν από την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας!

Επίσης, πολλοί ειδικοί στη φροντίδα της επιδερμίδας συνιστούν να εφαρμόζετε τα serums (και στη συνέχεια τις κρέμες) σε νωπή επιδερμίδα εντός ενός λεπτού για τη μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η νωπή επιδερμίδα απορροφά τα συστατικά πιο εύκολα σε σύγκριση με τη στεγνή επιδερμίδα.

Το υαλουρονικό οξύ είναι αρκετά ήπιο ώστε να ενσωματωθεί τόσο στην πρωινή όσο και στη βραδινή σας ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας. Σχετικά με την ποσότητα που πρέπει να εφαρμόζετε, συνήθως μια ποσότητα μεγέθους μπιζελιού είναι αρκετή.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.07.2024 - 15:50