Pure Color Lipstick

13.02.2001
Η Estee Lauder παρουσιάζει την πιο μοντέρνα, σοφιστικέ και προηγμένη σύνθεση κραγιόν των τελευταίων χρόνων: τα Pure Color Lipstick. Ένα μοναδικό συνδυασμό ποιότητας και άψογης εμφάνισης.
Η Estee Lauder παρουσιάζει την πιο μοντέρνα, σοφιστικέ και προηγμένη σύνθεση κραγιόν των τελευταίων χρόνων: τα Pure Color Lipstick που παντρεύουν την ποιότητα με την άψογη εμφάνιση.
Τα Pure Color Lipstick είναι το αποτέλεσμα τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο της κοσμετολογίας: η Estee Lauder σχεδίασε έναν τρόπο που συνδυάζει τις πολυμερείς ενώσεις με ψήγματα χρώματος για τη δημιουργία ενός καθαρού, πολυδιάστατου χρώματος που διατηρείται αναλλοίωτο πολλές ώρες. Χάρη στη σύνθεσή τους, τα Pure Color Lipstick προστατεύουν από την καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνουν τα χείλη και σχηματίζουν ένα λαμπερό επικάλυμμα που χαρίζει όγκο.
Με τη μοντέρνα θήκη τους, που αποτελείται από ένα χρυσαφί καπάκι πάνω σε μία διάφανη, στρογγυλή βάση μέσα από την οποία διακρίνεται η πραγματική απόχρωση του κραγιόν-το άρωμά τους -άρωμα λουλουδιών και σύκου- και με τις 24 υπέροχες αποχρώσεις -από το καθαρό κόκκινο έως το πιο βαθύ δαμασκηνί- τα Pure Color Lipstick συνδυάζονται αρμονικά με τα αντίστοιχα Color Nail Lacquers.