Body Clinique

07.06.2001
Οι απλές εμπειρίες της καθημερινότητας προσφέρουν τις μεγαλύτερες απολαύσεις.
Συχνά, οι πιο απλές εμπειρίες της καθημερινότητας προσφέρουν τις μεγαλύτερες απολαύσεις, περιβάλλοντας όλες μας τις αισθήσεις με μία αναζωογονητική αίσθηση ευεξίας.
Η σειρά Body Clinique εμπνέεται από αυτή τη φιλοσοφία δημιουργώντας προίόντα καθαρισμού, απολέπισης και ενυδάτωσης για το σώμα που δίνουν έμφαση στην ποιότητα και την απόλαυση. Τα προϊόντα της συλλογής βασίζονται σε τρία βήματα της Clinique για όμορφη και υγιή επιδερμίδα:
Βήμα 1ο: η απολέπιση, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα,
Βήμα 2ο: ο καθαρισμός, που απομακρύνει τους ρύπους και τον ιδρώτα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα,
Βήμα 3ο: η ενυδάτωση, που διατηρεί σταθερά τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας όλη την ημέρα.
Η σειρά Body Clinique περιλαμβάνει δύο διαφορετικές ομάδες προίόντων τα οποία μπορεί να συνδυαστούν ή να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας.
Η σειρά Creamy/Comforting, εξαιρετικά πλούσια και ενυδατική, είναι ιδανική για ιδιαίτερα ξηρές επιδερμίδες. Το Soft Polish Body Exfoliator, το Skin Cushion Body Wash και το Deep Comfort Body Moisture ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα, ειδικά τους κρύους μήνες του χειμώνα.
Η σειρά Cool/Refreshing, εξαιρετικά δροσερή και αναζωογονητική, ξυπνά τις αισθήσεις, τονώνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Το Sparkle Skin Body Exfoliator, το Instant Energy Body Wash και το Cool Lustre Body Moisture ενυδατώνουν, ανανεώνουν και χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα.