Η Halle Berry μας αποκαλύπτει τον πιο εύκολο τρόπο να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα

20.04.2018
Η Halle Berry μας αποκαλύπτει τον πιο εύκολο τρόπο να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα
Κορίτσια μας, το καλοκαίρι πλησιάζει.

Πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε το κορμί μας για την είσοδό του στις παραλίες.

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε μπει στη διαδικασία μιας πιο ισορροπημένης διατροφής, ευελπιστώντας να προλάβουμε να ξεφορτωθούμε τα 2 – 3 κιλά που εδώ και μήνες μας παιδεύουν. Έλα όμως που αυτό δεν είναι αρκετό;

Όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και βάρους καλούνται να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Με άλλα λόγια… της κυτταρίτιδας.

Τα κακά νέα είναι ότι –δυστυχώς- η κυτταρίτιδα είναι στο DNA μας. Τα καλά, ότι υπάρχει τρόπος να την ελαχιστοποιήσουμε και μάλιστα σχεδόν ανέξοδα! Τι είναι αυτό που σε συνδυασμό με μια σωστή διατροφή μπορεί να κάνει το θαύμα;

Σύμφωνα με την εκρηκτική Halle Berry, το scrub καφέ! Η ηθοποιός δεν επενδύει χρήματα, χρόνο και κόπο σε κάποιο «θαυματουργό» προϊόν όπως λόγου χάρη μερικές κρέμες ή ροφήματα που υπόσχονται να μας απαλλάξουν από το αιώνιο πρόβλημα, αλλά σε ένα απλό απολεπιστικό με κόκκους καφέ.

Η ίδια, έχει παραδεχτεί ότι το να απολεπίζει το κορμί της με κόκκους καφέ κατά τη διάρκεια του ντους είναι μία από τις πλέον αγαπημένες της συνήθειες.

Εμείς από τη μεριά μας, δεν έχουμε παρά να την εμπιστευτούμε, καθώς η καφεΐνη σε συνδυασμό με το έντονο μασάζ, συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα τη μείωση των διεσταλμένων κυττάρων που ευθύνονται για την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Μήπως ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις κι εσύ το παράδειγμά της;