Μπαίνουμε στο φθινόπωρο: Αυτό το πάμφθηνο προϊόν σώματος πρέπει να το αγοράσεις αμέσως

12.09.2018
Μπαίνουμε στο φθινόπωρο: Αυτό το πάμφθηνο προϊόν σώματος πρέπει να το αγοράσεις αμέσως
Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και πρέπει να ξεκινήσουμε να συνηθίζουμε σε μία εντελώς διαφορετική beauty routine.

Τα ειδικά summer προϊόντα για πρόσωπο και σώμα δίνουν σιγά σιγά τη θέση τους στα αντίστοιχα χειμερινά, με όλες εμάς να οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένες για τις κρύες ημέρες που έρχονται.

Τον χειμώνα το δέρμα μας απαιτεί ακόμα περισσότερη φροντίδα, μιας και το κρύο και η υγρασία το ταλαιπωρούν πιο πολύ από ότι κι εμείς οι ίδιες καταλαβαίνουμε.

Διάβασε ακόμη: DIY: Ενυδατική κρέμα σώματος με αιθέρια έλαια και άρωμα μοναδικό

Σε ποιο σημείο του κορμιού μας, όμως, παρατηρείται τους χειμερινούς μήνες το μεγαλύτερο πρόβλημα; Μα φυσικά στα χέρια μας.

Κάτι η συνεχής έκθεσή τους στα νερά, κάτι το τσουχτερό κρύο και κάτι η έλλειψη ενυδάτωσης, το κακό δεν αργεί να γίνει. Τα χέρια σου ξηραίνονται, πονούν και πολλές φορές ματώνουν ακόμα και με τις πιο απλές κινήσεις. Αυτό συμβαίνει καθαρά λόγω έλλειψης περιποίησης, γι’ αυτό και τα μέτρα που θα πάρεις πρέπει να είναι δραστικότατα.

Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνεις για να… προλάβεις το κακό ή ακόμα και να γιατρέψεις τα πονεμένα χέρια;

Η απάντηση βρίσκεται στην ενυδάτωση. Και επειδή η περιοχή αυτή είναι άκρως απαιτητική θα χρειαστείς κάτι πολύ πιο αποτελεσματικό από το body lotion σου. Μιλάμε, φυσικά, για μια από τις πολλές ειδικές κρέμες για ταλαιπωρημένα χέρια που υπάρχουν στο εμπόριο, με κύριο συστατικό τη γλυκερίνη!

Διάβασε κι αυτό: 8 "όμορφες" χρήσεις της βαζελίνης

Βρες αυτή που ανταποκρίνεται περισσότερο στις δικές σου, προσωπικές ανάγκες και μην ξεχνάς να την εφαρμόζεις πρωί, βράδυ, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν νιώθεις πως το δέρμα σου τη ζητάει.

Η διαφορά θα είναι ορατή ήδη από την πρώτη ημέρα.

Για ακόμα πιο καλά αποτέλεσμα, μπορείς να ακολουθήσεις τη συμβουλή των «παλιών» και να δοκιμάσεις το κόλπο της βαζελίνης. Άπλωσε στα χέρια σου ικανοποιητική ποσότητα, φόρα ειδικά γαντάκια και κοιμήσου με αυτά μέχρι το πρωί.

Μόλις τα βγάλεις, θα δεις το δέρμα των χεριών σου μαλακό και χωρίς τίποτα να προδίδει πως τόσες ημέρες σε ταλαιπωρούσε.

Αυτό το διάβασες; Victoria Beckham: Το ένα πράγμα που τρώει κάθε μέρα για τέλεια επιδερμίδα

Μην ξεχνάς λοιπόν: Απαραίτητο προϊόν για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται είναι η ενυδατική κρέμα χεριών και προαιρετικά, η βαζελίνη η οποία έχει την τάση να «σφραγίζει» την υγρασία στο δέρμα μας.