Τα tricks αρώματος που εφαρμόζουν οι Γαλλίδες

15.12.2018
Τα tricks αρώματος που εφαρμόζουν οι Γαλλίδες
Πάρε συμβουλές από τις κατοίκους της "Μέκκας" του αρώματος

Οι Γάλλοι φημίζονται για τη στενή τους σχέση με το άρωμα. Όχι μόνο εκτιμούν ένα όμορφα σχεδιασμένο άρωμα, αλλά γνωρίζουν επίσης τι πρέπει να φορούν σε κάθε περίσταση και πώς ακριβώς να το φορέσουν.

Παρακάτω θα βρεις τα tricks των Γαλλίδων που θα σε βοθήσουν να κάνεις τη μυρωδιά να κρατήσει περισσότερο από ποτέ:

Δες και αυτό: Πώς να κάνεις το άρωμα σου να διαρκέσει όλη μέρα

Ψέκασε και τα μαλλιά σου
Ακριβώς όπως το άρωμα μπορεί να "μείνει" στα ρούχα, το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί και στα μαλλιά. Το άρωμα θα "καθίσει" στις τρίχες σου και θα αναδύει κάθε φορά που θα κουνάς τα μαλλιά σου.

Μην το τρίψεις
Συχνά βάζουμε άρωμα στους καρπούς μας και τους τρίβουμε μεταξύ τους. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Όχι μόνο είναι περιττό να "εξαπλώσεις" το άρωμα σου τριγύρω, αλλά μπορεί επίσης να υποβαθμίσεις την εμπειρία. Το άρωμα υποτίθεται ότι πρέπει να ξεδιπλώνεται μπροστά σου από το πρώτο ψέκασμα, οπότε άφησε την "ομίχλη" αρώματος να στεγνώσει φυσικά στο δέρμα σου.

Αυτό το είδες; Ερεθισμός από το ξύρισμα; Πώς να απαλλαγείς γρήγορα

Δημιούργησε μια απόσταση
Όταν βλέπεις το άρωμα να βγαίνει από το μπουκάλι, άφησε το "σύννεφο" να έρθει πάνω σου. Αυτό θα βοηθήσει στην εξάπλωση του αρώματος σε περισσότερες περιοχές του σώματός σου και επιτρέπει στο άρωμα να ξεδιπλωθεί με ωραίο τρόπο, χωρίς να κάνει το δέρμα υγρό.

Ψέκασε το άρωμα σου στο περιβάλλον σου
Οι γαλλίδες φορούν το άρωμα τους σαν να είναι ένα ρούχο απαραίτητο. Ψέκασε την ντουλάπα και τα ρούχα σου με το άρωμά σου, βάλε στο υπνοδωμάτιο σου ένα κερί σε παρόμοια μυρωδιά και έχε μαζί σου στις μετακινήσεις και τα ταξίδι ένα μικρό μπουκαλάκι με το άρωμα σου.

Αρωμάτισε και τη μέση σου
Έχεις σίγουρα ακούσει ότι οι Γάλλοι ψεκάζουν το άρωμα τους στα "παλμικά σημεία". Αυτά είναι ουσιαστικά τα θερμότερα σημεία στο σώμα, όπως οι καρποί και ο λαιμός. Ένα ακόμη σημείο σαν αυτά είναι και η μέση, όπου το σώμα τείνει να είναι θερμότερο.

Δες και αυτό: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το δημοφιλές λάδι rosehip