Ariana Grande: Το τραγούδι της που έγινε τεράστια επιτυχία γίνεται άρωμα!

12.08.2019
Ariana Grande: Το τραγούδι της που έγινε τεράστια επιτυχία γίνεται άρωμα!
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Το άλμπουμ "Thank U, Next" της Ariana Grande έχει κολλήσει στο κεφάλι μας εδώ και μήνες, και τώρα πρόκειται να κυκλοφορήσει ως άρωμα που θα θέλεις να φοράς καθημερινά. Το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Η.Π.Α. ανέφερε ότι η τραγουδίστρια υπέβαλε σήμα κατατεθέν στις 2 Απριλίου για μια σειρά προϊόντων ομορφιάς και αρωμάτων που φέρουν το όνομα "Thank U, Next". Ενώ δεν είμαστε σίγουροι αν θα κυκλοφορήσει μια ολόκληρη σειρά προϊόντων ομορφιάς ακόμα, αυτό δεν θα είναι το πρώτο εγχείρημα της Grande στον κόσμο της ομορφιάς.

Δες και αυτό: Το μυστικό για να μη χάνεται γρήγορα η μυρωδιά από το άρωμά σου

Το εμπορικό σήμα καλύπτει τα πάντα από λοσιόν σώματος, gels, scrubs και αρώματα, κάτι το οποίο η Grande έχει ξεκινήσει από το 2015. Το άρωμά της, που ονομάζεται Ari, έχει πουλήσει πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια σε αρώματα. Από τότε κυκλοφόρησε πέντε ακόμα, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου, Cloud, το οποίο είχε εκτιμηθεί ότι θα της φέρει 50 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό το είδες; Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις ντους; Ιδού μια επιστημονική απάντηση

Το άρωμα της Ariana Grande θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 18 Αυγούστου. Η Grande μοιράστηκε με τους followers της μια πρώτη ματιά στο μπουκάλι μέσω Instagram. Πρόκειται για ένα ροζ μπουκάλι μέσα σε μια σπασμένη και θρυμματισμένη καρδιά.