6 αποχρώσεις μανό που θα δούμε παντού αυτόν το χειμώνα

21.11.2019
6 αποχρώσεις μανό που θα δούμε παντού αυτόν το χειμώνα
Είναι όλα υπέροχα!

Οι τάσεις στα βερνίκια νυχιών τείνουν να συσχετίζονται με τις εποχές: Για το χειμώνα, οι βαθύτερες αποχρώσεις, όπως το γυαλιστερό μαύρο και το σκούρο μπλε, συμπληρώνουν τέλεια τις χαμηλές θερμοκρασίες και τη δύση του ηλίου στις 4. Ωστόσο, σύμφωνα με τους επαγγελματίες, οι τάσεις της φετινής σεζόν εμπνέονται επίσης από τις αναδυόμενες τάσεις χρώματος στον κόσμο της μόδας.

Δες και αυτό: Το manicure που έκλεψε τις εντυπώσεις στο NYFW 2019

Παρακάτω, θα δεις τα χρώματα που θα επικρατήσουν τη σεζόν για το Χειμώνα 2019/2020:

Λαδί

Σύμφωνα με την nail artist Gina Alcedo, το πράσινο - ειδικά το χρώμα της ελιάς - θα επικρατήσει το χειμώνα. "Το ανοιχτό φιστικί ήταν δημοφιλές στις πασαρέλες, αλλά για το χειμώνα βλέπω μια απόχρωση πιο βαθιά", λέει η Alcedo.

Σκούρο καφέ

Είναι επίσημο: Το σκούρο καφέ είναι το νέο μαύρο - σύμφωνα με την ιδρύτρια της Olive & June, Sarah Gibson Tuttle. "Ένα πλούσιο καφέ σοκολατί είναι το πιο μοδάτο ουδέτερο που μπορείς να επιλέξεις", λέει.

Αυτό το είδες; Ο λόγος για τον οποίο τρώμε τα νύχια μας, σύμφωνα με τους ψυχολόγους

Ροζ χρυσό

Η Tuttle επιβεβαιώνει ότι τα λαμπερά, μεταλλικά νύχια είναι ό,τι πιο hot, ειδικά το ροζ χρυσό. "Μπορείς να το φορέσεις σαν ένα συμπαγές χρώμα ή να το προσθέσεις στην άκρη των νυχιών".

Βαθύ μωβ

Υπάρχει κάτι στο βαθύ μωβ χρώμα που είναι τόσο έντονο και κομψό ταυτόχρονα - το τέλειο συμπλήρωμα σε οποιοδήποτε πουλόβερ ή βραδινό φόρεμα. Για μας κάνει αυτήν την επιλογή ακόμα πιο ελκυστική, η Alcedo μας λέει ότι είναι μία από τις αγαπημένες αποχρώσεις της Amal Clooney.

Διάβασε επίσης: Πώς να αποτρέψεις τις ρυτίδες και το χαλάρωμα του λαιμού, σύμφωνα με δερματολόγους

Μουσταρδί

"Το μουσταρδί θα είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Χειμώνα", λέει η Alcedo. "Δεν είναι φωτεινό ή παστέλ, αλλά ένα βαθύ και πλούσιο κίτρινο".

Έντονο κόκκινο

Η Essie Global Lead Educator, Rita Remark, λέει ότι το έντονο κόκκινο βρίσκεται σε υψηλή θέση στις τάσεις για αυτή τη σεζόν. "Το κόκκινο είναι πάντα κλασικό, αλλά την περίοδο κοντά στις γιορτές θα το δεις να παίρνει και μια λαμπερή φόρμα", λέει.