Ονειρεύεσαι πέλματα "μωρού": Ιδού ο πιο απλός τρόπος για να τα αποκτήσεις

13.04.2020
Ονειρεύεσαι πέλματα "μωρού": Ιδού ο πιο απλός τρόπος για να τα αποκτήσεις
Απαλά πέλματα ίσον πόδια για χάδια… Για αυτό και οι γυναίκες, οι οποίες ασχολούνται με την φροντίδα της επιδερμίδας τους, δε νοούνται να μην δείχνουν την απαιτούμενη προσοχή στα άκρα και ειδικά στις πτέρνες, που συχνά έχουν σκληρύνσεις.

Το μυστικό είναι η ενυδάτωση σε βάθος, που αναπλάθει την επιδερμίδα, χαρίζοντας σφρίγος και απαλότητα. Οι κρέμες με ουρία συμβάλλουν σε αυτό. Αν, δε, περιέχουν την ουρία (συστατικό – κλειδί) σε μεγαλύτερη ποσότητα, τόσο περισσότερο διαρκούν τα ευεργετικά αποτελέσματα. Μετά από χρόνια μελετών και ερευνών παρασκευάστηκε η μοναδική πιστοποιημένη με 40% ουρία κρέμα για τα πόδια, η οποία διατίθεται ήδη στα Ελληνικά Φαρμακεία, δίνοντας την απάντηση ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Λίγα λόγια για την ουρία

Η χρησιμότητα της ουρίας είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη και γνωστή. Πρόκειται για μια ουσία, που απαντάται στον οργανισμό αρκετών ζωντανών οργανισμών, αλλά και του ανθρώπου.

Τα αποτελέσματά της είναι ποικίλα. Μεταξύ άλλων κάνει βαθιά ενυδάτωση, χαρίζει απαλή επιδερμίδα, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, προσδίδοντάς του νεανικό σφρίγος και απαλή αίσθηση. Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί τη βάση των συστατικών σε προϊόντα όπως ενυδατικές κρέμες και κρέμες για τα πόδια.

Θέλει προσοχή, όμως, γιατί από κρέμα σε κρέμα η ποσότητα της ουρίας αλλάζει ενώ ακόμη και κρέμες με το ίδιο ποσοστό ουρίας μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν κρέμες, οι οποίες είναι κατάλληλες μόνο για καλλυντική ενώ κάποιες άλλες είναι κατάλληλες και για φαρμακευτική χρήση και τα αποτελέσματά τους είναι τα βέλτιστα και στους δύο τομείς.

Η Φαρμακευτική δράση της Ουρίας

Πέρα, όμως, από την καλλυντική χρήση, που αποτελεί προτεραιότητα των περισσότερων, ίσως, γυναικών, υπάρχουν και αρκετές γυναίκες, οι οποίες αντιμετωπίζουν διάφορες δερματικές παθήσεις. Εκείνες δίνουν μεγαλύτερη βάση στη φαρμακευτική χρήση.

Συχνά οι πιο εξελιγμένες κρέμες με τα μεγαλύτερα ποσοστά ουρίας και την καλύτερη απορροφητικότητα συστήνονται από ειδικούς γιατρούς, για την αντιμετώπιση και ορισμένων δερματικών ασθενειών ή παθολογιών, όπως η ψωρίαση, η δερματίτιδα ή η πάχυνση του δέρματος. Έτσι, λοιπόν, απολαμβάνουν διπλό όφελος - και ανακούφιση των συμπτωμάτων και πόδια απαλά, σαν μωρού…

Πόδια υγιή το Νο1 ζητούμενο

Η εταιρεία Herbifeet, που εδώ και χρόνια ειδικεύεται και επενδύει στην έρευνα για την υγεία των ποδιών, έχει αναπτύξει δεκάδες επαγγελματικά προϊόντα. Τα περισσότερα από αυτά σχεδιάζονται σε συνεργασία και υπό την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων.

Γι’ αυτό, λοιπόν, έχει καταφέρει να φτιάξει προϊόντα με υψηλή καλλυντική αξία, που καταφέρνουν την περιζήτητη αφομοίωση, προσφέροντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω χαρίζοντας όμορφα και υγιή πόδια.

H Herbifeet, λοιπόν, παρασκεύασε τη μοναδική κρέμα με 40% ουρία, βασισμένη σε τεχνολογία αιχμής η οποία προσφέρει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις . Παράλληλα, όμως, διαθέτει και κρέμες με συγκέντρωση ουρίας 10% - ιδιαίτερα κατάλληλες για την ενυδάτωση ξηρών, αφυδατωμένων ποδιών και ποδιών με ραγάδες - αλλά και κρέμες με ουρία 20%, που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία παθολογιών, όπως οι ρωγμές και η σκληρότητα.

Να σημειωθεί ότι στα συγκεκριμένα προϊόντα, ανεξαρτήτως ποσότητας ουρίας, επιτυγχάνεται η υψηλότερη απορρόφηση. Άλλωστε η εμπειρία έχει δείξει ότι οι γυναίκες λατρεύουν τα προϊόντα, που, αφενός πραγματοποιούν όσα υπόσχονται - προσφέροντας εν προκειμένω τα πιο απαλά πόδια - αφετέρου είναι καινοτόμα και δίνουν το κάτι παραπάνω σε υγεία και ομορφιά.

Τι γίνεται με τους κάλους

Οι κάλοι ή τύλοι είναι ένα συχνό πρόβλημα. Δεν είναι μόνο αντιαισθητικοί, αλλά συχνά συνοδεύονται από ενοχλήσεις, ακόμη και από έντονο πόνο. Πρόκειται για έναν τύπο υπερκεράτωσης - αυτό που συνήθως ονομάζουμε σκληρότητα. Προέρχεται από συνεχή πίεση ή από τρίψιμο σε μια περιοχή του ποδιού, προκαλώντας τη μετατόπιση των στρωμάτων του δέρματος. Ο άλλος τύπος υπερκεράτωσης είναι τα θηλώματα.

• Οι τύλοι ή κάλοι: Συνήθως έχουν στρογγυλό σχήμα και μεγαλώνουν προς τα μέσα.

• Τα θηλώματα: Είναι τα λεγόμενα πελματιαία κονδυλώματα, που προκαλούνται από τον ανθρώπινο ιό των θηλωμάτων.

Εταιρίες, όπως η Herbifeet, αναπτύσσουν λύσεις αποκλειστικά για την υγεία των ποδιών, προσφέροντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Επισκεφθείτε τα ενημερωμένα φαρμακεία και καταστήματα και μάθετε για τις λύσεις, που προσφέρει η Herbifeet, αλλά για την σειρά Dermafeet με ουρία, για οποιοδήποτε πρόβλημα στα πόδια.

Αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα: https://www.alfacare.gr/el/