Έτοιμη για παραλία: Διώξε την κυτταρίτιδα ακολουθώντας αυτά τα βήματα!

10.07.2020
Έτοιμη για παραλία: Διώξε την κυτταρίτιδα ακολουθώντας αυτά τα βήματα!
Οι εξορμήσεις στην παραλία έχουν ήδη ξεκινήσει για κάποιες αλλά δεν είναι λίγες εκείνες που ετοιμάζονται πυρετωδώς για να βγουν σύντομα.

Για άλλη μία φορά το πρόβλημα που ονομάζεται «κυτταρίτιδα» σου προκαλεί αναστάτωση και το womenonly.gr είναι εδώ για να δώσει για άλλη μια φορά λύσεις.

Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συνηθισμένη, ακίνδυνη κατάσταση του δέρματος που κάνει άμορφη τη σάρκα στους μηρούς, τους γοφούς, τους γλουτούς και την κοιλιά. Η κατάσταση φυσικά είναι πιο διαδεδομένη στις γυναίκες αφού εκτιμάται ότι πάνω από το 85% όλων των γυναικών 21 ετών και άνω έχουν κυτταρίτιδα. Δεν είναι τόσο κοινό στους άνδρες. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν, να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματος τους μέσω της απώλειας βάρους, της άσκησης και του μασάζ. Είναι όμως αυτά αρκετά;

Η κυτταρίτιδα μπορεί να αναπτυχθεί στις περιοχές που υπάρχουν περισσότεροι λιπαροί ιστοί και οι παράγοντες που οδηγούν εκεί είναι οι εξής:

  • Hλικία
  • Oιστρογόνα
  • Oικογενειακό ιστορικό
  • Φλεγμονή των ιστών
  • Απώλεια κολλαγόνου
  • Κακή κυκλοφορία (ένα κοινό πρόβλημα στα πόδια)
  • Αραίωση της επιδερμίδας (εξωτερικό στρώμα του δέρματος)

Το womenonly.gr σε συνεργασία με το NaturalClick.gr βρήκε και σου προτείνει τα καλύτερα προϊόντα που θα σε οδηγήσουν πιο γρήγορα στην επίτευξη του στόχου σου.

NaturalClick: Με ένα κλικ θα βρεις τα καλύτερα 100% φυτικά ελληνικά καλλυντικά και αιθέρια έλαια για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

Fresh Line ΑΦΡΟΔΙΤΗ Εντατικός Ορός για σμίλευση σώματος 250 ml

Ένας πολυλειτουργικός ορός σώματος, υψηλής απόδοσης, που αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα, αντιμετωπίζει το συσσωρευμένο λίπος και βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος. Είναι ενισχυμένος με 3 πρωτοποριακά συστατικά όπως το πλαγκτόν, η ενεργή καφεΐνη και το ροζ πιπέρι, των οποίων η λιπολυτική και συσφικτική δράση υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες. Το πλαγκτόν σμιλεύει το σώμα, μειώνοντας περιμετρικά πόντους από τους μηρούς, τους γοφούς και την κοιλιά, ενώ η ενεργή καφεΐνη, μειώνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» διεγείροντας τη λιπόλυση. Λειαίνει και συσφίγγει το δέρμα μετά από μόλις 7 μέρες συνεχόμενης εφαρμογής. Το ροζ πιπέρι έχει έντονη αδυνατιστική δράση επιτυγχάνοντας μείωση πόντων στην κοιλιά, στους γοφούς και στους μηρούς. Ο ορός είναι εμπλουτισμένος με ένα ισχυρό μείγμα 6 αιθέριων ελαίων από μαύρο πιπέρι, πιπερόριζα, βασιλικό, άρκευθο, μάραθο και κυπαρίσσι, που ευνοεί την αποβολή των τοξινών, τονώνοντας τη μικροκυκλοφορία. Το βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο χαρίζει έντονη ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και βελούδινη υφή στην επιδερμίδα. Χρήση: Εφαρμόστε με κυκλικές κινήσεις σε στοχευμένα σημεία του σώματος. Πλύνετε τα χέρια με σαπούνι μετά την χρήση.

Aγόρασε εδώ

Mastic Origins Lipodermique Κρέμα κατά της Κυτταρίτιδας & του Τοπικού Πάχους 300ml

Κλινικά τεστ: * Μειώνει την κυτταρίτιδα έως – 75%** και το τοπικό πάχος έως -24%

Παράλληλα με την μοναδικη δράση των κόκκινων φυκιών (Actiporine 8G) η καφείνη ενεργοποιεί τις καύσεις και μειώνει την συσσώρευση λίπους και υγρών με τελικό αποτέλεσμα την μείωση του τοπικού πάχους. To iodotrat είναι ένας μοντέρνος παράγοντας κατά της κυτταρίτιδας που συσφίγγει και παράλληλα βοηθά στην λιποδιάλυση με τελικό αποτέλεσμα την μείωση των τοπικών παχών. Με συστηματική χρήση της Lipodermique και συστηματική διατροφική αγωγή, τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Για πιο άμεσα αποτελέσματα συνδυάστε την με το slimserum

ΧΡΗΣΗ: Απλώστε ένα λεπτό φιλμ από κρέμα στα σημεία που έχουν πρόβλημα, με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα

Αγόρασε εδώ

Mastic Origins Something Wild in Emporios 300ml

Μοναδικό προϊόν που θα σας συνεπάρει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! Μια μοναδική πρόταση ανανέωσης για το σώμα σας. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με λάβα, πλούσια σε ελαιόλαδο,αμυγδαλέλαιο και κόκκους περλίτη και αλατιού. Η Μαστίχα και η Λάβα είναι κατάλληλα για αφυδατωμένα και ξηρά δέρματα. Οι κόκκοι από θαλασσινό αλάτι και τον περλίτη απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από το σώμα και ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα. Παράλληλα βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

ΧΡΗΣΗ: Μετά το μπάνιο , σε υγρή επιδερμίδα απλώστε το scrub. Κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλα και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Αγόρασε εδώ

Fresh Line ΑΦΡΟΔΙΤΗ Χειροποίητο Απολεπιστικό Σαπούνι για σμίλευση σώματος 180gr

Χειροποίητο απολεπιστικό σαπούνι με θρυμματισμένους κόκκους αμυγδάλου και κομματάκια φυσικής λούφας, που αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό.

Τα αιθέρια έλαια από κυπαρίσσι και μαύρο πιπέρι ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία, αποσυμφορούν και αποτοξινώνουν την επιδερμίδα, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Ο συνδυασμός καφεΐνης και φυκιών προσδίδει λιποδιαλυτική δράση και τονώνει το δέρμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Χρήση: Εφαρμόστε απευθείας σε υγρή επιδερμίδα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιείστε σε προβληματικές περιοχές σε όλο το σώμα. Για χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα.

Αγόρασε εδώ

Fresh Line ΑΦΡΟΔΙΤΗ Θαλασσινό Αλάτι Απολέπισης για σμίλευση σώματος 500ml

Αντικυτταριδικό απολεπιστικό σώματος με ένα μοναδικό συνδυασμό από θαλασσινό αλάτι, πλούσια φυτικά λάδια και αιθέρια έλαια, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση, τη σύσφιξη και την τόνωση του θαμπού δέρματος, αφήνοντάς το λείο, απαλό και αναζωογονημένο. Το θαλασσινό αλάτι απολεπίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, έτσι ώστε να εισχωρήσουν σε βάθος όλα τα δραστικά συστατικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τα πλούσια φυτικά λάδια θρέφουν, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος. Η μοναδική συνέργεια 8 αιθέριων ελαίων διευκολύνει την αποβολή των τοξινών και ελαχιστοποιεί την κατακράτηση υγρών. Περιέχει πράσινη άργιλο που ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και αποτοξινώνει το δέρμα, ενώ το εκχύλισμα κισσού έχει αποσυμφορητική και τονωτική ιδιότητα, λειτουργώντας ως διεισδυτικό μέσο.

Αγόρασε εδώ

Mastic Origins SlimSerum Σέρουμ Aδυνατίσματος 175ml

Είναι ιδανικό για εντατική δράση σε περιοχές με χαλάρωση (ντεκολτέ, μηρούς, κοιλιά κλπ)

Το escin είναι ένα φυτικός παράγοντας ο οποίος συνδυαζόμενος με τριπεπτίδια, συσφίγγει το δέρμα , ενεργοποιώντας την παράγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Το κακάο πλούσιο σε θεοβρωμίνη, συνδυαζόμενο με τα εκχυλίσματα αγριοκάστανου, επιταχύνουν την σύσφιξη της επιδερμίδας. Για πιο άμεσα αποτελέσματα συνδυάστε το με την Lipodermique Cream.

ΧΡΗΣΗ: Απλώστε τοπικά στις προβληματικές περιοχές με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα

Αγόρασε εδώ

info

Διεύθυνση: Αγίου Σπυρίδωνος 18 , Κέρκυρα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2661043017

e-mail: [email protected]