Diroseal από την Avene

15.06.2001
H Diroseal είναι ένα προϊόν τελευταίας γενιάς που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις κοκκινίλες της επιδερμίδας.
H Diroseal είναι ένα προϊόν αγωγής τελευταίας γενιάς, που εξασφαλίζει μια συνολική αντιμετώπιση των εντοπισμένων κοκκινίλων, χάρη στην ολοκληρωμένη δράση του στους παράγοντες που δημιουργούν τις ερυθρο-ευρυαγγείες.
Η σύνθεση του γαλακτώματος Diroseal αποτελείται από ιαματικό νερό της Avene, θειϊκή δεξτράνη, Ρετιναλδεϋδη και H.M.C (Hesperidine Methyl Chalcone) που ενισχύει το τοίχωμα των τριχοειδών.
Από την πρώτη κιόλας χρήση, η Diroseal καταπραϋνει και ανακουφίζει το δέρμα, ενώ η ερεθισμένη επιδερμίδα ανακτά την απαλότητά της και το αίσθημα φλόγωσης εξαφανίζεται.
Η θεραπευτική φροντίδα της Diroseal μειώνει σταδιακά τις κοκκινίλες και αποσυμφορίζει το δέρμα και, χάρη στο πράσινό της χρώμα, καλύπτει τις κοκκινίλες του δέρματος αμέσως μετά την εφαρμογή.
H Diroseal απευθύνεται στα άτομα που παρουσιάζουν εντοπισμένες κοκκινίλες ή ορατά μικρά αγγεία. Χρησιμοποιείται μια φορά την ημέρα, πρωί ή βράδυ, στις προβληματικές περιοχές και η διάρκεια της θεραπείας υπολογίζεται σε τουλάχιστον 3 μήνες.
Από τον πρώτο κιόλας μήνα, οι ασθενείς παρατηρούν μια βελτίωση των συμπτωμάτων τους σε ποσοστό έως και 60%.
Τα αποτελέσματα τεστ, που πραγματοποιήθηκε σε 70 γυναίκες με συμπτώματα ξηροδερμίας και ροδόχρου νόσου, έδειξαν, ότι η επιδερμίδα έγινε πιο απαλή κατά 80%, πιο ελαστική κατά 82% και πιο ενυδατωμένη κατά 71%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ