Age Perfect

26.04.2001
Με το πέρασμα του χρόνου και τις ορμονικές αλλαγές, ο μεταβολισμός του δέρματος αλλοιώνεται. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας χρειάζονται προσεγμένη φροντίδα και προϊόντα που να μπορούν να αντιμετωπίσουν όλες της τις ιδιαιτερότητες.
Με το πέρασμα του χρόνου και τις ορμονικές αλλαγές, ο μεταβολισμός του δέρματος αλλοιώνεται. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας χρειάζονται προσεγμένη φροντίδα και προϊόντα που να μπορούν να αντιμετωπίσουν όλες της τις ιδιαιτερότητες. Εκεί στηρίχθηκε η L' Οreal και δημιούργησε τη νέα σειρά περιποίησης με Dermo-Peptides, Age Perfect.
Η σειρά περιλαμβάνει μια κρέμα ημέρας, μια νύχτας και μια ενάντια στους λεκέδες.
Κρέμα ημέρας: Η σύνθεσή της με Dermo-Peptides είναι ένα κοκτέιλ σύσφιξης και βαθιάς ενυδάτωσης με πλούσια μη λιπαρή υφή, απίστευτα ελαφριά, που δεν εμποδίζει το μακιγιάζ. Η κρέμα δοκιμάστηκε σε 349 γυναίκες, το 81% των οποίων πιστεύει, ότι είναι αποτελεσματική ενάντια στη χαλάρωση, ενώ το 87%, ότι κάνει το δέρμα πιο ελαστικό.
Κρέμα νύχτας: Συμπλήρωμα καθημερινής φροντίδας, λόγω της σύνθεσής της με Dermo-Peptides, ειδικά για τις ανάγκες του δέρματος το βράδυ. Με αποτελεσματική δράση ενάντια στη χαλάρωση του δέρματος, η επιδερμίδα τονώνεται, ενώ οι ίνες που τη συγκρατούν ανανεώνονται. Η υφή της είναι ρευστή με βάση έλαια υπερ-διεισδυτικά, ενώ τα Dermo-Peptides προέρχονται από πρωτεΐνες σόγιας. Το 98% των γυναικών που τη δοκίμασαν είδε αποτελέσματα στη χαλάρωση, ενώ το 93% δήλωσε, ότι το πρωί νιώθει φρέσκια την επιδερμίδα του.
Κρέμα ενάντια στους λεκέδες: Οι λεκέδες σε πρόσωπο και σώμα οφείλονται στην ηλικία και την έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Περιέχει ρίζα σκουτελάριας, ιαπωνικό φυτό και ρίζα μουριάς, ενώ η υφή της είναι απίστευτα ελαφριά και καθόλου λιπαρή, διεισδύοντας άμεσα στο δέρμα και αφήνοντάς το απαλό και δροσερό. Από τις γυναίκες που το δοκίμασαν, το 27% είδε αποτελέσματα στο πρόσωπο και το 32% στα χέρια, ύστερα από χρήση δύο μηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ