Αρωματοθεραπεία προσώπου από την Clarins

20.04.2001
Η Clarins πρωτοπορεί και εγκαινιάζει δύο νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου από τη σειρά της ΑρωμαΦυτοΘεραπείας, που χαρίζουν στο πρόσωπο ένα ευχάριστο αίσθημα ευεξίας, άνεσης και μεταξένιας απαλότητας.
Η Clarins πρωτοπορεί και εγκαινιάζει δύο νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου από τη σειρά της ΑρωμαΦυτοΘεραπείας, που χαρίζουν στο πρόσωπο ένα ευχάριστο αίσθημα ευεξίας, άνεσης και μεταξένιας απαλότητας. Πρόκειται για την Creme Aromatique και την Masque Aromatique Purifiant που, χάρη στις αρωματικές τους ιδιότητες, απαλύνουν και ηρεμούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και αναζοωγονούν το πνεύμα.
Η Creme Aromatique είναι μια απαλή κρέμα με λεπτή και βελούδινη υφή, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του δέρματος και στην απόλυτη προστασία του, ενισχύοντας τις φυσικές άμυνές του, χάρη στην φυτοθεραπευτική της δράση. Απλώνεται το πρωί σε καθαρισμένο πρόσωπο και λαιμό και χρησιμοποιείται και σαν βάση πριν το μακιγιάζ. Απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να διασφαλίσει την φυσική ισορροπία, τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας της.
Η Masque Aromatique Purifiant είναι μια μάσκα με πλούσια και παχύρευστη υφή, που καθαρίζει σε βάθος το δέρμα χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Το δέρμα αναζοωγονείται και διατηρεί την ελαστικότητα και την μεταξένια απαλότητά του, ενώ εσείς νιώθετε τόνωση και απόλυτη ενυδάτωση μέσα σε 10 - 15 λεπτά. Χρησιμοποιείται 2 με 3 φορές την εβδομάδα πάνω σε απόλυτα καθαρό πρόσωπο.