Προϊόντα φροντίδας για τον ήλιο

16.05.2001
Η Estee Lauder παρουσιάζει νέα προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος στον ήλιο.
Η Estee Lauder παρουσιάζει τα νέα προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος στον ήλιο. Τα προϊόντα απευθύνονται στις γυναίκες που θέλουν να τελειοποιούν το μαύρισμά τους, να προστατεύσουν το δέρμα τους από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και ταυτόχρονα να απολαύσουν άφοβα τη ζεστασιά του...
Η σειρά "In the Sun" περιλαμβάνει κρέμες, λοσιόν και σπρέι χωρίς λιπαρά στοιχεία που προστατεύουν σαν ασπίδα το δέρμα και το βοηθούν να είναι πάντα υγιές.
Το Shimmering Shield for Lips and Face SPF 30 είναι ένα μικρό στικ για χρήση στα χείλη, τη μύτη, τα μάγουλα, τους ώμους και το ντεκολτέ. Ενθαρρύνει περισσότερο τη χρήση αντιηλιακής προστασίας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα απλό και γοητευτικό στολίδι για την τσάντα σας και όχι μόνο!
To UV HairScreen Sun, Sea and Pool είναι ένα προϊόν για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής που τα βοηθά να μην εξασθενίσουν και να μη χάσουν το χρώμα τους.
Υπάρχει το Bronze Glow Shimmering Body Mousse το οποίο είναι ένα προϊόν για μετά τον ήλιο που προσφέρει ομοιομορφία και λάμψη στο μαύρισμα. Απλώνεται εύκολα στο δέρμα, προσφέροντας ένα σέξι χρώμα, ενώ είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.
Για εκείνες που θέλουν να διατηρήσουν το μαύρισμα ανάμεσα στις εμφανίσεις τους στην παραλία, το Stay Bronze Moisturizing Tan Extender είναι ό,τι καλύτερο! Είναι ένα ελαφρύ προϊόν μαυρίσματος, που δίνει ομοιόμορφη λάμψη και αποκαθιστά την ευαίσθητη ασπίδα υγρασίας του δέρματος.
Και επειδή το μαύρισμα είναι η απόλυτη επιλογή, είτε προέρχεται από ηλιοθεραπεία είτε όχι, η Estee Lauder προσφέρει μια ποικιλία από προϊόντα που μαυρίζουν χωρίς ηλιοθεραπεία στη σειρά "Sunless".
Το Body Smoother Exfoliating Creme προσφέρει την απαραίτητη για το δέρμα απολέπιση, που κάνει την επιφάνεια του δέρματος πιο λεία και απαλή, ενώ ξεβγάζεται εύκολα.
To πρωτοποριακό self - Action SuperTan για το πρόσωπο και το σώμα χαρίζει μέτριο ως σκούρο δέρμα σε λοσιόν ή σπρέι, ενώ το Go Bronze Tinted Self - Tanner προσφέρει απαλή χρήση για το πρόσωπο και το σώμα. Είναι ένα μαλακτικό προϊόν σιλικόνης-ζελ, που χαρίζει ένα πραγματικά μπρούτζινο και όχι πορτοκαλί χρώμα!