Λαμπερή με Giordani Gold!

04.10.2006
Η σουηδική πολυεθνική εταιρία φυσικών καλλυντικών «Oriflame», σημιούργησε για σας την σειρά Giordani Gold...

Η σουηδική πολυεθνική εταιρία φυσικών καλλυντικών «Oriflame», σημιούργησε για σας την σειρά Giordani Gold, η οποία αποτελείται από εξαιρετικά προϊόντα:

"Age Defying Foundation", μέικ απ με πλούσια ενυδατική σύνθεση, η οποία περιέχει εκχυλίσματα καμέλιας. Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, και προσφέρει τέλεια φυσική κάλυψη. Η επιδερμίδα σας θα δείχνει βελούδινη, σφριγηλή και απαλή. Περιέχει δείκτη προστασίας SPF 8, και κυκλοφορεί σε όλες τις αποχρώσεις ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Το "Radiance Luminiser" χαρίζει άμεση λάμψη στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος χάρη στα ειδικά συστατικά που περιέχει. Φορέστε το μόνο του ή πάνω από το μέικ απ. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

"Giordani Gold Nail Satin", βερνίκια νυχιών εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα μεταξιού συμπληρώνουν με φινέτσα το μακιγιάζ σας. Κυκλοφορούν σε 7 μεταξένιες αποχρώσεις και ταιριάζουν με το αγαπημένο σας κραγιόν.


"Bronzing Pearls", ρουζ σε πέρλες για τις πιο λαμπερές σας εμφανίσεις! Ένα πρωτοποριακό προϊόν αφού συνδυάζει πέρλες σε αποχρώσεις του ροζ και καφέ, έτσι ώστε να ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, και σε όλα τα χρώματα του μακιγιάζ σας χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας φυσική μπρούντζινη απόχρωση.

"Giordani Gold Eau de Parfum", άρωμα που ταιριάζει σε γυναίκες με έντονη προσωπικότητα, που ξέρουν να απολαμβάνουν όλες της χάρες της ζωής ενώ τους αρέσει πάντα να κερδίζουν αυτό που θέλουν. Συνδυασμός από νότες γιασεμί και τριαντάφυλλo χαρίζει μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

"Precious Oil for Bath & Shower", αρωματικό έλαιο για το μπάνιο ή το ντους. Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα ylang- ylang και διάφορα έλαια που ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα. Για χρήση στο μπάνιο, ρίξτε μερικές σταγόνες σε ζεστό νερό ή απλώστε σε υγρή επιδερμίδα μετά το ντους.

"Deodorising Body Spray", αρωματικό αποσμητικό σώματος, αποτελεσματικό και διακριτικό. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 75 ml.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της Oriflame www.oriflame.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ