Πώς να διατηρήσεις την καλοκαιρινή σου ομορφιά

31.08.2011
Μόλις γύρισες από διακοπές και ακόμη χειρότερα ο ήλιος έχει αρχίσει να κρύβεται και το καλοκαιράκι μοιάζει ήδη όνειρο μακρινό. Η καλοκαιρινή σου λάμψη έχει ήδη αρχίσει να χάνεται μαζί και με τις φακίδες σου και νιώθεις το πρόσωπο σου να πέφτει σε ...χειμερία νάρκη. Μάθε τα μυστικά για το πώς να διατηρήσεις την καλοκαιρινή σου αύρα λίγο παραπάνω!

Μόλις γύρισες από διακοπές και ακόμη χειρότερα ο ήλιος έχει αρχίσει να κρύβεται και το καλοκαιράκι μοιάζει ήδη όνειρο μακρινό. Η καλοκαιρινή σου λάμψη έχει ήδη αρχίσει να χάνεται μαζί και με τις φακίδες σου και νιώθεις το πρόσωπο σου να πέφτει σε ...χειμερία νάρκη. Μάθε τα μυστικά για το πώς να διατηρήσεις την καλοκαιρινή σου αύρα λίγο παραπάνω:

Αν είσαι ακόμη σε διακοπές: η θάλασσα, ο αέρας και ο ήλιος αφυδατώνουν το δέρμα σου και κάνουν τα νεκρά κύτταρα να στήνουν χορό στο προσωπάκι σου. Για να διατηρήσεις και να ενυδατώσεις το δέρμα σου, μην ξεχνάς μετά το ντους να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου που έχει ταλαιπωρηθεί απο τον ήλιο και το αλάτι.

Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις το δέρμα σου μετά την έκθεση στον ήλιο: Για απαλό και λαμπερό δέρμα δεν πρέπει να ξεχνάς να ενυδατώνεις σωστά την επιδερμίδα σου μετά την έκθεση στον ήλιο. Η ανιηλιακή προστασία δεν είναι αρκετή για να διατηρήσεις λαμπερό το δέρμα σου και έτσι η χρήση ενυδατικής κρέμας μετά την έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

Χρησιμοποίησε σέρουμ και ενυδατική κρέμα: μην ξεχνάς το πρόσωπο σου! Πριν ξεκινήσεις την καθημερινή ρουτίνα της περιποίησης του προσώπου σου απλώνοντας την ενυδατική και αντιηλιακή κρέμα, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις ένα σέρουμ, που είναι ενυδατικός ορός και περιέχει πολλά ενυδατικά στοιχεία, 4 με 5 φορές πιο αποτελεσματικά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου από την κανονική σου κρέμα. Προτίμησε μια κρέμα που είναι πλούσια σε αντιξειδωτικά και βιταμίνη C και E, τα όπλα σου στον αγώνα κατά της αντιγήρανσης!

Μετά τις διακοπές:

Πες αντίο στα νεκρά κύτταρα: ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσεις το μαύρισμα που με τόσο κόπο απέκτησες αυτό το καλοκαίρι είναι να κάνεις απολέπιση τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Ακριβώς επειδή το δέρμα σου είναι αφυδατωμένο και ευαίσθητο μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, επίλεξε απαλά απολεπιστικά προϊόντα. Θα δείς οτι το μαύρισμα σου θα διατηρηθεί ομοιόμορφο και η ποιότητα του δέρματος σου θα βελτιωθεί κατά πολύ.

Χρησιμοποίησε κρέμα αυτομαυρίσματος για το πρόσωπο:για να διατηρήσεις και να ενισχύσεις το μαύρισμα σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν αυτομαυρίσματος , από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την καλοκαιρινή σου λάμψη ακόμη ευκολότερα! Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα και θα φαίνεσαι σα να είσαι ακόμη σε διακοπές! Καταρχήν, για να απλώσεις σωστά το προϊόν, μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια αλογουρά έτσι ώστε να έχεις ανεπηρέαστη οπτική επαφή με το πρόσωπο σου!

Βήμα πρώτο: ο καθαρισμός και η απολέπιση είναι τα πιο σημαντικά κομμάτια στην διαδικασία αυτή έτσι ώστε το προϊόν που θα χρησιμοποιήσεις να απορροφηθεί σωστά και ομοιόμορφα.

Βήμα δεύτερο: άπλωσε κρέμα ματιών, μιας και το χρώμα του δέρματος κάτω από τα μάτια πρέπει να είναι πιο φωτεινό για να δείχνεις και νεότερη!

Βήμα τρίτο: άπλωσε 2-3 σταγόνες αυτομαυρίσματος και ίδια ποσότητα ενυδατική κρέμα στην παλάμη σου και άπλωσε το μείγμα σε πρόσωπο και λαιμό, δίνοντας έμφαση στο μέτωπο, τη μύτη και τα μάγουλα που είναι τα μέρη που βλέπει περισσότερο ο ήλιος, για πιο φυσικό, sun-kissed αποτέλεσμα!

Βήμα τέταρτο: άφησε το προΪόν να επιδράσει όση ώρα ανεφέρεται στη συσκευασία και φρόντισε να ξεπλύνεις πολύ καλα τα χέρια σου μετά την εφαρμογή και θαύμασε τον καλοκαιρινό σου εαυτό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ