Rejuvi: Οξέα φρούτων

31.10.2006
Τα επαναστατικά προϊόντα αντιγήρανσης της Rejuvi προτείνουν τα Beauty Services...
Τα επαναστατικά προϊόντα αντιγήρανσης της Rejuvi προτείνουν τα Beauty Services. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να φροντίσουμε τον εαυτό μας για τις λαμπερές εξόδους των γιορτών. Mε τα προϊόντα Rejuvi, το δέρμα σας γίνεται πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό και πιο νεανικό.

Το Rejuvi "g" AHA Serum είναι ήπιο προϊόν σε μορφή ορού που διεισδύει άμεσα στο δέρμα. Περιέχει σύμπλεγμα άλφα-υδροξυλικών οξέων και των παραγώγων τους και πολύτιμα συστατικά που ενσωματώνονται για να ελαχιστοποιήσουν οποιαδήποτε ενόχληση. Βοηθάει στην ρύθμιση της λιπαρότητας και είναι πολύ συμβατό με το λιπαρό δέρμα ή το δέρμα που είναι επιρρεπές στην ακμή.

Το Rejuvi "x"-cell Vitamin C Complex είναι ένα μοναδικό σύμπλεγμα που περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις βιταμίνης C και των παράγωγων της σε ένα σταθερό διάλυμα με εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης. Αποδείχθηκε ότι η βιταμίνη C είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Το Rejuvi "x"-cell Vitamin C Complex αποτελεί το καλύτερο αντιοξειδωτικό ενάντια στις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, που είναι σημαντικές για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. Δεν εμφανίζονται ενοχλήσεις και ερεθισμοί στο δέρμα, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά με άλλους ορούς που περιέχουν βιταμίνη C.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.beauty-services.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ