Τα απαραίτητα του νεσεσέρ όταν μείνεις σπίτι του ( Μέρος Β’)

09.09.2009
Όταν μένεις σπίτι του και δεν έχεις την άνεση να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου όπως θα έκανες σπίτι σου με τα καλλυντικά σου, οφείλεις να μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου τουλάχιστον τα βασικά.

Όταν μένεις σπίτι του και δεν έχεις την άνεση να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου όπως θα έκανες σπίτι σου με τα καλλυντικά σου, οφείλεις να μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου τουλάχιστον τα βασικά.

Μαντηλάκια καθαρισμού: μετά από το ξενύχτι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για τη μελλοντική λάμψη της επιδερμίδας σου είναι να ξεβαφτείς καλά, για να μην είναι εμφανή τα σημάδια της νυχτερινής σου κραιπάλης στο πρόσωπο σου. Το καλύτερο είναι να έχεις μαζί σου γαλάκτωμα καθαρισμού και κάποια βαμβακάκια, γιατί τα μαντηλάκια καθαρισμού έχουν την τάση να ξηραίνουν το δέρμα σου. Αν όμως αυτή είναι η τελευταία σου επιλογή, φρόντισε να ξεβαφτείς καλά με τα μαντηλάκια δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια.

Ενυδατική κρέμα: Στην περίπτωση που την ξεχάσεις, φρόντισε να καταναλώσεις μεγάλη ποσότητα νερού προκειμένου να προλάβεις την αφυδάτωση της επιδερμίδας σου και απόφυγε όσο γίνεται το μακιγιάζ την επόμενη μέρα. Περιορίσου μόνο στο ρουζ και το λιπ-γκλος σου έτσι ώστε να μην επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου.

Αφρόλουτρο: οι μίνι συσκευασίες με αφρόλουτρο που κυκλοφορούν στο εμπόριο αλλά και άλλες που μπορείς να βρεις ως δείγματα είναι ότι πρέπει για αυτές τις περιπτώσεις. Μόλις 10 ml από το αγαπημένο σου αφρόλουτρο θα σε βοηθήσουν να κάνεις το μπανάκι σου τουλάχιστον για μια εβδομάδα! Στην περίπτωση που το ξεχάσεις και δε μπορείς να προμηθευτείς ανάμειξε : ½ φλυτζάνι του τσαγιού σαμπουάν με ¾ νερό και λίγο αλάτι και πρόσθεσε λίγες σταγόνες από αιθέρια έλαια όπως λεμόνι ή μέντα. Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και έτοιμο το νέο σου αφρόλουτρο!

Άρωμα γυναίκας: σίγουρα το άρωμα του έρωτα είναι ότι πιο ωραίο για εσένα αλλά μην ξεχνάς το αποσμητικό και το άρωμα σου! Το άρωμα σου, είναι κάτι σαν το alter ego σου και οφείλεις να το έχεις μόνιμα στην τσάντα σου. Αν το ξεχάσεις δανείσου το άρωμα του αγαπημένου σου!