Re-Nutriv Sun Supreme Collection

07.03.2007
Η Estee Lauder παρουσιάζει την νέα σειρά προϊόντων Re-Nutriv Sun Supreme Collection
Η Estee Lauder παρουσιάζει την νέα σειρά προϊόντων Re-Nutriv Sun Supreme Collection για την γυναίκα που βρίσκεται συνεχώς έξω, κάτω από τον ήλιο. Η Re-Nutriv Sun Supreme Collection είναι μία πρωτοποριακή σειρά για την προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα:

* Re-Nutriv SFP 15 Creme for Face και Re-Nutriv SFP 15 Creme for Body: Δύο πολυτελή προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα. Προστατεύουν από την φωτο-γήρανση, με προηγμένη τεχνολογία αντηλιακών φίλτρων, σπάνια adaptogens για την φυσική επιδιόρθωση της ορατής βλάβης και μία πολυτελή μίξη αντι-γηραντικών συστατικών για φωτεινότητα, υγεία και ομορφιά του δέρματος.

* Re-Nutriv Sun Recovery Serum: Ένα φωτεινό, μπρονζέ σέρουμ, το οποίο βοηθά στη μείωση των ορατών σημαδιών της φωτο-γήρανσης. Εξομαλύνει τον τόνο και την υφή του δέρματος και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ ταυτόχρονα τα απαλυντικά συστατικά του αναπλάθουν το δέρμα.

* Re-Nutriv Sun Supreme Lip Balm: Ενυδατικό προϊόν για τα χείλη. Η κρεμώδη υφή του, λειαίνει τα χείλη, αφήνοντας τα απαλά. Ένα αντηλιακό φίλτρο με δείκτη SFP 15 δρα προστατευτικά στην ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών προστατεύοντας τα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ