Lancaster Sun Protection

16.07.2007
Ακόμα και οι άπλες καθημερινές συνήθειες όπως μια βόλτα με το αυτοκίνητο ή με

Ακόμα και οι άπλες καθημερινές συνήθειες όπως μια βόλτα με το αυτοκίνητο ή με το σκύλο μας μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στο δέρμα μας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Η Lancaster ξέρει πόσο πολύ αγαπάμε τον ήλιο, γι’ αυτό δημιούργησε δύο νέες σειρές για την αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας του προσώπου, την Sun Beauty Care και την Mature Skin, για να διασφαλίσει ότι η επιδερμίδα μας θα έχει την κατάλληλη προστασία από τις βλαβερές περιβαλλοντολογικές συνθήκες προσφέροντας μας επιλογές από μία ευρεία γκάμα αντηλιακών προϊόντων για όλες τις ηλικίες και τους τύπους επιδερμίδας με διαφορετικό αντηλιακό δείκτη προστασίας από 4 έως 30 SPF.


Η σειρά Sun Beauty Care προσφέρει ενεργή αντιρυτιδική προστασία από τον ήλιο και παρέχει στην επιδερμίδα του προσώπου και του ντεκολτέ βαθειά ενυδάτωση. Η σειρά περιλαμβάνει 4 αντηλιακές με SPF 4,8,15 και 30 αντίστοιχα καθώς και από ένα stick για τα μάτια και τα χείλη με αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 25.


H σειρά Mature Skin είναι σχεδιασμένη για τις ώριμες επιδερμίδες άνω των 50. Αποτελείται από αντηλιακές με δείκτη προστασίας SPF15 και 30 και SPF15 με χρώμα. Οι αντηλιακές μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από το πρόσωπο και το ντεκολτέ στα χέρια και το λαιμό. Βοηθούν στην αντιμετώπιση της δημιουργίας των μαύρων κηλίδων και πανάδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ