Bronze Goddess Collection

25.04.2007
Η Estee Lauder δημιούργησε για σας την Bronze Goddess Collection για να υποδεχθείτε

Η Estee Lauder δημιούργησε για σας την Bronze Goddess Collection για να υποδεχθείτε το φετινό καλοκαίρι με υπέροχο bronze χρώμα. Χωρίς φόβο για την καταστρεπτική ηλιακή ακτινοβολία η Bronze Goddess Collection χαρίζει ένα ακτινοβόλο μπρονζέ χρώμα στο δέρμα σας για μία άψογη εμφάνιση, γεμάτη υγεία και λάμψη. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια.

Για το πρόσωπο

1. Bronze Goddess Soft Matte Bronzer, Soft Shimmer Bronzer Soft και Duo Bronzer: κόμπακτ πούδρες που δεν αφήνουν ανεπιθύμητες γραμμές στο δέρμα. Είναι ιδανικές για να τονίσουν το χρώμα της επιδερμίδας σας ή για να δώσουν ένα φυσικό μαύρισμα.

2. Bronze Goddess Luminous Liquid Bronzer: προσθέτει την τέλεια αναλογία ακτινοβολίας και απαλά λαμπερού μπρονζέ χρώματος σε όλους τους τόνους δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα να ακτινοβολεί γεμάτη υγεία.

3. Bronze Goddess Loose Shimmer Bronzer: πούδρα που χαρίζει σε κάθε τόνο δέρματος μία υπέροχη χρυσαφί λάμψη ήλιου. Ιδανική για το πρόσωπο και το σώμα.

Για τα χείλη

High Gloss: Για χείλη που λάμπουν απαλά με καλοκαιρινές αποχρώσεις του Coral Reef (συλλεκτική έκδοση) και του Bronze.

Για τα μάτια

Η σειρά Bronze Goddess Collection περιλαμβάνει τις σκιές ματιών Pure Color Eye shadow σε νέα συλλεκτική έκδοση με όμορφες μεταλλικές αποχρώσεις: Bronze Goddess και Gilded Goddess.

Για τα νύχια

Pure Color Nail Lacquer στις αποχρώσεις του Coral Reef και Bronze Goddess.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ