Azuree soleil

07.05.2007
Αυτό το καλοκαίρι η Estee Lauder θα σας μεταφέρει στις μυθικές ακτές της κυανής

Αυτό το καλοκαίρι η Estee Lauder θα σας μεταφέρει στις μυθικές ακτές της κυανής ακτής με το Azuree, το νέο εκπληκτικό άρωμα και τη συλλογή μακιγιάζ. Βασισμένη στην επιτυχία του Azuree, μία εκτεταμένη συλλογή, η Azuree soleil Tom Ford Estee Lauder Collection περιλαμβάνει 19, προϊόντα με δύο νέα διαφορετικά καλοκαιρινά λουκ: το soiree και το bronzee, καθώς και νέες προκλητικές μορφές του αρώματος Azuree.


Τα δύο βασικά Looks
Για μία αίσθηση του γκλάμουρ στην παραλία, οι παλέτες σε δαμασκηνί και φυσικές αποχρώσεις αντιπροσωπεύουν τα δύο λουκ της μόδας.: η παλέτα με τις φυσικές αποχρώσεις bronze εστιάζει στις απαλές αλλά λαμπερές αποχρώσεις, με μία υποψία λάμψης, ενώ η παλέτα soiree με τα έντονα δαμασκηνί προσθέτει ένταση και δημιουργεί εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Το Άρωμα
Την επιτυχία του γοητευτικού καλοκαιρινού αρώματος συνεχίζει το αρωματικό λάδι για το σώμα, The Body Oil Spray azuree soleil. Επίσης στην Tom Ford Estee Lauder Collection περιλαμβάνονται και δύο νέες μορφές του αρώματος Azuree που χαϊδεύουν το δέρμα με στιλάτη ευωδιά: το Azuree soleil Eau Fraiche Skinscent, ένα σπρέι για όλο το σώμα και την Azuree soleil Body Lotion, μία ενυδατική λοσιόν για μετά τον ήλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ