Red Water

27.06.2007
Red Water με ιαματικό νερό & βιολογικό λάδι ελιάς. Καινοτομία στην περιποίηση

Red Water με ιαματικό νερό & βιολογικό λάδι ελιάς. Καινοτομία στην περιποίηση του δέρματος με τη δύναμη της φύσης.

Η νέα φυσική σειρά δερμο-καλλυντικών Red Water είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ιαματικού νερού, οργανικού λαδιού ελιάς και βοτάνων της Μεσογειακής φύσης, είναι η ολοκληρωμένη πρόταση ομορφιάς από την Θεσσαλονίκη.

Το ιαματικό νερό της Red Water, πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ενεργοποιεί τις απαραίτητες ενζυματικές λειτουργίες αυξάνοντας τα επίπεδα οξυγόνου και επαναφέρει σε ισορροπία το δερματικό ιστό. Διεισδύοντας στο δέρμα, μεταφέρει αποτελεσματικά και μεγιστοποιεί τη δράση των εκχυλισμάτων των βοτάνων και αναδεικνύει τις δραστικές ιδιότητές τους στο φυσικό ιστό.

Το βιολογικό λάδι ελιάς, που περιέχει Βιταμίνες Α και Ε και είναι πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, συμμετέχει ενεργά στη φυσική περιποίηση με τις σημαντικές αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητές του. Επιπλέον, συμβάλλει μοναδικά στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος και συμπληρώνει ιδανικά τη φυσική πρόταση ομορφιάς.

Με τον τρόπο αυτό, η επιστημονική αγωγή Red Water προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα στο δέρμα χωρίς να διαταράσσει τον υδρολιπιδικό μανδύα του. Σεβόμενη απόλυτα το περιβάλλον και αποφεύγοντας συστηματικά τη χρήση χημικών συντηρητικών και parabens, η Red Water είναι η νέα ολοκληρωμένη πρόταση στην καλλυντική περιποίηση που θρέφει, προστατεύει και αναδομεί την επιδερμίδα με τη δύναμη της φύσης.

Πληροφορίες
website: www.benefithellas.com
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2310 248 328 και 2310 248 550 (ζητήστε το τμήμα Marketing & Εξυπηρέτησης Πελατών)
Διάθεση προϊόντων Red Water: Σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά με το ιαματικό νερό

 

Από τα βάθη της ιστορίας ως σήμερα, στο ιαματικό νερό αναγνωρίζονται μοναδικά οφέλη σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης υγείας. Οι πρώτες καταγεγραμμένες αναφορές για τα Ιαματικά Νερά και τις ιαματικές ιδιότητές τους στην αρχαιότητα ανήκουν στον Αριστοτέλη και τον Ξενοφώντα, ενώ κατά τις διάφορες ανασκαφές, αρχαιολογικά ευρήματα όσο και κείμενα αρχαίων συγγραφέων ακόμη και παραστάσεις επί αγγείων ή τοιχογραφιών μαρτυρούν ότι ήδη κατά τον 3Ο και 4Ο π.Χ. αιώνα γινόταν συστηματική χρησιμοποίηση των ιαματικών νερών και μάλιστα για θεραπευτικούς σκοπούς στα διάφορα Ασκληπιεία όπως της Επιδαύρου, της Κω και αλλού. Ο περίφημος αρχαίος Έλληνας γιατρός Ασκληπιάδης που έζησε μεταξύ 2ου και 1ου π.Χ. αιώνα, πίστευε ότι η αποκατάσταση της υγείας επιτυγχάνεται χωρίς φάρμακα αλλά με κατάλληλη δίαιτα, με φυσιοθεραπεία, με υδροθεραπεία και γυμναστική.

Ανάλογα με τις φυσικοχημικές ιδιότητές του Ιαματικού Νερού, καθορίζονται και οι ενδείξεις του για ποικίλες παθήσεις. Το δέρμα παρεμβάλλεται μεταξύ του ιαματικού νερού και του οργανισμού και είναι εκείνο που πρώτο δέχεται τα ευεργετικά ερεθίσματα των ιαματικών συστατικών του. Λειτουργεί σαν μετασχηματιστής ο οποίος μετατρέπει τα ερεθίσματα από τα ιόντα του ιαματικού νερού και τα κατευθύνει προς τα διάφορα οργανικά συστήματα, δηλαδή γίνεται φορέας και διαβιβαστής θεραπείας προς το υπόλοιπο σώμα.

Το Ιαματικό Νερό της δερμοκαλλυντικής σειράς Red Water με προέλευση την πηγή Λουτροχωρίου του Δήμου Σκύδρας της ιστορικής Πέλλας είναι από τα πιο πλούσια ιαματικά νερά της ελληνικής φύσης και είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Για τις ευεργετικές ιδιότητές του έχουν καταγραφεί μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίες επιβεβαιώνουν τη θεραπευτική δράση του νερού χάρη στα πολύτιμα συστατικά του. Το Ιαματικό Νερό Λουτροχωρίου της Red Water είναι αστείρευτη πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων υψηλής ενέργειας και δράσης, τα οποία προσδίδουν φυσικές και εξαιρετικά ωφέλιμες ιδιότητες για την υγεία του δέρματος.

Το Ιαματικό Νερό Λουτροχωρίου της σειράς Red Water, έχει χαρακτηριστεί από το Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υπόθερμο, υποτονικό, μεσομεταλλικό και θειούχο, με 17 μέταλλα και ιχνοστοιχεία [Ψυχρό Nα - Ca - Mg - HCO3 - CI - S - B - K Υποτονικό] ενώ η Ολομέλεια του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας του Υπουργείου Υγείας το κατατάσσει στην κατηγορία των Ιαματικών Νερών και υποδεικνύει τις θεραπευτικές ενδείξεις του για δερματολογική χρήση, δερματικές παθήσεις και ερεθισμούς, για παθήσεις του πεπτικού συστήματος (όταν χορηγείται από το στόμα) και για παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος (υπό μορφή λουτροθεραπείας).

The Red Concept

 

Tα προϊόντα Red Water σχεδιάστηκαν για να συνδυάσουν και να αξιοποιήσουν τα ωφέλιμα για το δέρμα συστατικά του Ιαματικού Νερού της πηγής Λουτροχωρίου, της ιστορικής Πέλλας, με τα ζωτικά φυτικά εκχυλίσματα της ελληνικής Φύσης. Με ιδιαίτερη φροντίδα και αφοσίωση σε ότι αφορά στην ανθρώπινη ευεξία, οι άνθρωποι της Red Water Laboratories εμπνεύστηκαν, μελέτησαν και κατασκεύασαν τα προϊόντα της σειράς εστιάζοντας στη δίχως εκπτώσεις ιδανική περιεκτικότητά τους σε ουσίες ωφέλιμες, φυσικές και αναζωογονητικές. Το αποτέλεσμα; Μια μοναδική, φρέσκια, ολοκληρωμένη πρόταση καλλυντικής περιποίησης από βότανα και την υψηλή διαδραστική ενέργεια του Ιαματικού Νερού.

Red Care

 

Η πρόταση περιποίησης Red Water είναι απόλυτα συμβατή με τη φυσιολογία του δέρματος. Προτεραιότητα της επιστημονικής ομάδας που επιμελήθηκε τις συνταγές της σειράς, είναι η αποτελεσματικότητα των προϊόντων που υπογράφει, σε συνάρτηση με το σεβασμό απέναντι στη φύση της επιδερμίδας. Δημιουργίες επιστημονικής και αισθητικής ακεραιότητας, τα προϊόντα Red Water, είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από υλικά απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

*Στην παραγωγή τους δεν χρησιμοποιούνται ερεθιστικά συντηρητικά Parabens. *Δεν περιλαμβάνουν παράγωγα ή υποπροϊόντα πετρελαίου. *Είναι απαλλαγμένα από προπυλαινογλυκόλη. *Δεν χρησιμοποιούνται σιλικόνες. *Δεν περιέχουν μεταλλαγμένες ύλες ούτε γίνονται πειράματα σε ζώα. *Διαθέτουν αρώματα ελεύθερα αλλεργιογόνων.

Red Theory of Wellness

 

Είναι γνωστό ότι τo δέρμα λειτουργεί σαν προστατευτικός μανδύας του ανθρώπινου οργανισμού και ταυτόχρονα είναι το μέσο επικοινωνίας του σώματος με το περιβάλλον. Αναπνέει, αισθάνεται, λαμβάνει και διαβιβάζει ερεθίσματα, φιλτράρει ουσίες, προστατεύει και αποτελεί καθρέπτη της υγείας και της ευεξίας κάθε ατόμου. Η σύνθεση των προϊόντων Red Water αντιμετωπίζει το δέρμα με τρόπο συμβατό προς τα χαρακτηριστικά του και δεν διαταράσσει τον υδρολιπιδικό μανδύα του. Τροφοδοτεί με αγνές ουσίες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που προστατεύουν, τρέφουν, ενισχύουν την άμυνα και τη μεταβολική δραστηριότητα του κυτταρικού ιστού και σέβονται την επιδερμίδα. Η σειρά Red Water με έμφαση στη Φροντίδα και Προστασία, συνιστά ολοκληρωμένη άποψη στην περιποίηση φέρνοντας την υψηλή ενέργεια του Ιαματικού Νερού και της Φύσης στην καθημερινότητα της επιδερμίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ