Νέο Skip!

04.09.2007
Το Skip φέρνει την επανάσταση...στο πλύσιμο των ρούχων! ΝΕΟ SKIP «ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΜΙΚΡΟ»

Το Skip φέρνει την επανάσταση...στο πλύσιμο των ρούχων! ΝΕΟ SKIP «ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΜΙΚΡΟ»

Το Skip, πρωτοπόρο στη δημιουργία επαναστατικών προϊόντων, παρουσιάζει τη νέα καινοτομική σειρά υπερσυμπυκνωμένων υγρών απορρυπαντικών, με ονομασία «Skip, Το Πανίσχυρο μικρό». Το νέο υγρό Skip κυκλοφορεί σε μοντέρνα συσκευασία 1 λίτρου, σε 3 παραλλαγές: Regular, Με αίσθηση Cajoline και Aloe Vera.

Η 3 φορές συμπυκνωμένη φόρμουλα, εξασφαλίζει τέλεια καθαριότητα για όλα τα ρούχα με το 1/3 της δοσολογίας που θα χρησιμοποιούσατε, αν πλένατε με ένα υγρό 3 λίτρων. Με άλλα λόγια, 1 λίτρο από το Πανίσχυρο μικρό Skip μπορεί να πλύνει την ίδια ποσότητα ρούχων που θα πλένατε με 3 λίτρα από ένα συνηθισμένο υγρό (συγκρινόμενο με υγρά 3lt/ 25 μεζούρων).

Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Πανίσχυρο μικρού Skip περιγράφονται ως εξής:

Μικρό: Μόνο ένα καπάκι αρκεί για να καθαρίσει τα ρούχα ολόκληρης της οικογένειας.

Πανίσχυρο: Η 3Χ συμπυκνωμένη σύνθεσή του εγγυάται τέλεια καθαριότητα για όλα τα ρούχα.

Εύχρηστο: Πρακτικό, μικρότερο μπουκάλι για μεγαλύτερη ευκολία στη μεταφορά και τη δοσολόγηση.

Φιλικό προς το περιβάλλον: Το μικρό του μέγεθος συμβάλλει στην μείωση των αποβλήτων, στην ανάλωση λιγότερων υλικών συσκευασίας και στη χρήση λιγότερων καυσίμων στην παραγωγική διαδικασία, εξοικονομώντας περισσότερη ενέργεια.

Το νέο Skip Το Πανίσχυρο Μικρό δημιουργήθηκε για να κάνει την καθημερινή μας ζωή πιο εύκολη και το πλύσιμο των ρούχων...παιχνιδάκι! Αρκεί να γεμίσει κανείς το καπάκι της συσκευασίας και να τοποθετήσει το υγρό στην ειδική θήκη απορρυπαντικού του πλυντηρίου, για να ξεκινήσει την πλύση. Και μην ξεχνάτε...ένα μόνο καπάκι αρκεί για μια ολόκληρη πλύση! Ανακαλύψτε τη δύναμη του Πανίσχυρου μικρού και χαρείτε ρούχα πεντακάθαρα, με υπέροχο άρωμα που διαρκεί!

Click Here

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ