Μεγάλος Διαγωνισμός Άποψη ζωής

06.12.2007
Μια χριστουγεννιάτικη "Άποψη Ζωής" θα σας κάνει "Star της Χρονιάς"!

 

Μια χριστουγεννιάτικη "Άποψη Ζωής" θα σας κάνει "Star της Χρονιάς"!

Τι θα λέγατε να γίνετε η Star της χρονιάς; Στο www.apopsizois.gr, το website του αγαπημένου σας περιοδικού "Άποψη Ζωής" της Unilever, τα Χριστούγεννα φέτος γίνονται ακόμα πιο λαμπερά με το μεγάλο διαγωνισμό "Γίνε η Star της Χρονιάς".

Ένα απίθανο παιχνίδι μπορεί να σας μετατρέψει στην Star της χρονιάς!

Διασκεδάστε βρίσκοντας τα κρυμμένα ζευγάρια των προϊόντων Unilever και κερδίστε πλούσια δώρα! Η μεγάλη τυχερή θα κερδίσει 1 δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ από την La Redoute, για να λάμπει περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ακόμη, 100 τυχερές θα κερδίσουν υπέροχα αξεσουάρ από τη Mad Hat, για να συμπληρώσουν τις βραδινές τους εξόδους και 200 τυχερές θα κερδίσουν από μία σειρά προϊόντων από το Dove, για ολοκληρωμένη περιποίηση και ενυδάτωση.

Μην ξεχάσετε να περιηγηθείτε στο website! Ανακαλύψτε συνταγές μαγειρικής για την περίοδο των εορτών, "ταξιδέψτε" σε μοναδικούς προορισμούς, ενημερωθείτε για τα αγαπημένα σας προϊόντα τής Unilever και διεκδικήστε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού που θα τους καταπλήξει όλους και θα σας κάνει τη Star της Χρονιάς! Το 2008 νιώστε πιο όμορφη, χαρείτε το σπίτι σας, δημιουργήστε με τη μαγειρική σας, φροντίστε αυτούς που αγαπάτε.

 

Σας ευχόμαστε να ζήσετε τις πιο όμορφες και λαμπερές γιορτές!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ