Pet delivery!

15.04.2008
Το «ΓΑΒ ΜΑΜ ΝΙΑΟΥ» είναι ένα νέο κατάστημα με ΤΡΟΦΕΣ και ΑΞΕΣΟΥΑΡ για σκυλάκια

Το «ΓΑΒ ΜΑΜ ΝΙΑΟΥ» είναι ένα νέο κατάστημα με ΤΡΟΦΕΣ και ΑΞΕΣΟΥΑΡ για σκυλάκια και γατάκια, το οποίο θα γίνει πιστός φίλος δικός σας άλλα και του κατοικίδιου σας, αφού, χωρίς κόπο και με ένα μόνο τηλεφώνημα η τροφή του και ό,τι άλλο χρειάζεστε έρχονται κατευθείαν στο σπίτι σας χωρίς καμία επιβάρυνση για τη μεταφορά!

Επιλέξτε τη τροφή που προτιμάτε για το κατοικίδιο σας και αφήστε να σηκώσουμε εμείς το βάρος των δεκαπεντάκιλων συσκευασιών. Αν δεν γνωρίζετε ποια τροφή καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του σκύλου ή της γάτας σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη. Προγραμματίστε μαζί μας τις παραδόσεις που θέλετε στον χώρο σας (π.χ. ανά εβδομάδα, μήνα, κλπ) και βγάλτε μια επιπλέον σκοτούρα της καθημερινότητας μια για πάντα από το μυαλό σας.

Επικοινωνία:

  • Καλέστε μας για την παραγγελία σας και για πλήρη ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στο 210 6617427.
  • Στείλτε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας που βρίσκεται παρακάτω ή με e-mail στο info@gavmamniaou.gr

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι τα Μεσόγεια, τα Βορειοανατολικά και Βόρεια Προάστια. Υπάρχει δυνατότητα delivery και σε άλλες περιοχές εντός Αττικής για παραγγελίες άνω των 75 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.gavmamniaou.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ